Promovarea pastelor fainoase in cadrul societatii Romanian Flour Mills Loulis SA

Trimisa la data: 2010-04-14
Materia: Economie
Pagini: 122
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Valentina_L
Lucrare de licenta despre Promovarea pastelor fainoase in cadrul societatii Romanian Flour Mills Loulis S.A.
Marketingul este parte componenta a marii familii a stiintelor economice, a carei aplicabilitate se extinde tot mai mult, devenind o necesitate a tuturor economiilor nationale, de la ramurile economice la cele mai mici intreprinderi, de la marile lanturi de magazine si pana la micile boutique-uri.Termen de origine anglo-saxona, " to market "inseamna a desfasura tranzactii pe piata, a cumpara si a vinde.

Marketingul a inceput sa fie in centrul atentiei incepand cu anul 1950, la definirea lui aducandu-si contributia o serie de economisti de mare valoare.Cel mai important pas in definirea conceptului de marketing a fost delimitarea acestuia, de conceptul de vanzare, aceasta delimitare datorandu-se economistului Theodore Levitt:" Vanzarea se concentreaza pe nevoile vanzatorului, marketingului pe cele ale cumparatorului. Vanzarea se ocupa de nevoia unui vanzator de a-si transforma produsul in bani lichizi, marketingul pe ideea de a satisface nevoile cumparatorului cu ajutorul produsului si al intregului lant de activitati asociate crearii, furnizarii si consumului acestuia." .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea pastelor fainoase in cadrul societatii Romanian Flour Mills Loulis SA

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I Marketingul a" componenta de baza in dinamica mediului economic.........4

Capitolul II Locul politicii promotionale in cadrul mixului de marketing...........23

Capitolul III Strategii promotionale utilizate de catre firma moderna...........50

Capitolul IV Promovarea pastelor fainoase in cadrul societatii :Grupul Loulis - Romanian Flour MILLS Loulis S.A........79

Anexe.........81

Bibliografie.........121

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea pastelor fainoase in cadrul societatii Romanian Flour Mills Loulis SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.