Promovarea produselor unei firme prin diferita strategii

Trimisa la data: 2010-10-21
Materia: Marketing
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_A
Lucrare de licenta despre Promovarea produselor unei firme prin diferita strategii
Fiecare produs are caracteristici care il deosebesc de altele. Raportat la situatia existenta in prezent, cand pe aceasta piata se gasesc o multitudine de firme producatoare, produsele diferitelor firme au si ele, fiecare in parte, caracteristici diferite.Ca atare, pentru a fi cunoscute aceste caracteristici, este imperativ necesara existenta unei activitati de aducere la cunostinta publicului a caracteristicilor fiecarui produs in parte, activitate prin care se realizeaza, pe langa acest scop si atragerea publicului consumator si, implicit, cresterea volumului vanzarilor.

Din aceste motive, desfasurarea de catre intreprindere a unei activitati de promovare a produselor noi, precum si a celor deja existente pe piata, avandu-se in vedere in acest scop si concurenta acerba care exista pe aceasta piata, este o necesitate stringenta si, in acelasi timp, o solutie care conduce la cresterea cererii pentru produsele oferite pe pietei, precum si la obtinerea de profituri insemnate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea produselor unei firme prin diferita strategii

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I. Promovarea in cadrul pietei a produselor si serviciilor.....5

Capitolul II. Politica promotionala..........20

Capitolul III. Prezentarea generala privind societatea S.C."Bega - Pam" SA ............99

Capitolul IV. Studiu experimental privind promovarea produselor la SC "Bega - Pam" SA............103

Capitolul V. Concluzii si propuneri...........107

Bibliografie ............108Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea produselor unei firme prin diferita strategii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.