Promovarea serviciilor unei societati

Trimisa la data: 2012-06-05
Materia: Marketing
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Laur_Ho
Lucrare de licenta despre Promovarea serviciilor unei societati
Volumul construit totalizeaza 150.000 m cubi, ceva mai mult decat cel al Hotelului Intercontinental din Viena.Distributia functiilor hoteliere a fost realizata intr-o maniera clasica: spatiile largi, de folosinta comuna, ocupa primele trei nivele; spatiile de cazare, urmatoarele 17 nivele; iar incoronarea, la peste 70 m altitudine, este constituita de splendida panorama a etajului 21, unde este restaurantul "Balada", si a etajului 22, ce adaposteste piscina.Hotelul Intercontinental din Bucuresti este o societate pe actiuni, presedinte fiind domnul Viorel Ion Paunescu, restul actiunilor fiind detinute de catre o companie elvetiana.

Hotelul Intercontinental din Bucuresti se afla in centrul capitalei, la kilometrul zero, fiind inconjurat de:Piata Universitatii - scena evenimentelor din decembrie 1989;Palatul Universitatii Bucuresti - constructie masiva in stil neoclasic, realizata intre 1857 si 1869 dupa planurile arhitectului Alexandru Odrascu;Palatul Institutului de Arhitectura, cladire care imbina caracteristici ale stilului brancovenesc cu cele ale arhitecturii bizantine, ridicata in perioada 1912-1927, dupa planurile lui Grigore Cerchez;

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Promovarea serviciilor unei societati

Lucrare de licenta despre Promovarea serviciilor unei societati
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea S.C. Hotel Intercontinental S.A............................................................3
1.1 Scurt istoric al "Hotelului Intercontinental".....................3
1.2 Caracteristicile hotelurilor de cinci stele din Bucuresti.................................9
1.3 Oferta hoteliera a Hotelului Intercontinental......................11
1.4 Cererea de servicii hoteliere..............................22

Capitolul II. Concepte si caracteristici fundamentale ale marketingului turistic.................................................27

Capitolul III. Aplicarea politicii de promovarea la Hotelul Intercontinetal...................................................60
3.1. Strategii si tactici de marketing.................................60
3.2. Urmarirea serviciilor oferite de Hotelul Intercontinental in consum
3.3. Relatiile publice........................................62

Concluzii................................................71

Bibliografie...................................................73

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Promovarea serviciilor unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.