Propunerea de masuri de imbunatatire a activitatii unei firme

Trimisa la data: 2010-08-12
Materia: Economie
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_Pr
Lucrare de licenta despre Propunerea de masuri de imbunatatire a activitatii unei firme
In aceeasi perioada cu lansarea Brau Union AG a aparut pe piata un nou jucator, o firma nou creata, Brewery Holdings Ltd. (BHL), sustinuta de un grup de fonduri de investitii (Jupiter Asset Management, Advent International, Oresa Ventures), care a cumparat, in 1997-1998 trei fabrici de bere. Fondurile au observat ca pe piata berii este dominata de mari companii, ceea ce inseamna ca exista o piata ulterioara pentru revanzarea in castig, in timp ce piata locala era inca fragmentata. BHL a cumparat la inceput fabrica Ciuc.

La inceputul anilor 1990, aceasta nu era nici pe departe una dintre fabricile puternice, dar a avut un management exceptional cel putin din punct de vedere tehnic, si a reusit sa faca o bere rezonabila calitativ si sa-si creeze piata. Avand ca baza fabrica din Miercurea Ciuc, BHL a decis sa treaca la pasul urmator si sa cumpere cele doua fabrici ce erau in portofoliul Semsa, respectiv Grivita Bucuresti si Haber Hateg. BHL a vazut oportunitatea de a avea o fabrica exact in mijlocul Bucuresti-ului in momentul in care celelalte fabrici din Bucuresti din segmentul berii populare isi inchideau portile sau oricum nu erau intr-o situatie prea buna, iar in al doilea rand, mai exista si oportunitatea obtinerii unei marci traditionale, Gambrinus.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Propunerea de masuri de imbunatatire a activitatii unei firme

Cuprins

Capitolul I. Scurta prezentare a contextului de piata....................................................4
1.1 Scurt istoric al berii si caracteristicile organoleptice ale principalelor sortimente de bere....................................4
1.2 Piata berii...............................................5
1.3 Caracterizarea principalilor producatori de bere din Romania............................................13

Capitolul II. Prezentare generala a S.C. AURORA S.A...................18
2.1. Istoricul societatii...................................19
2.2. Prezentarea societatii......................................23
2.3. Potentialul tehnic....................................31
2.4. Potentialul uman...............................33
2.5. Potentialul financiar........................................36
2.6. Rezultatele economico- financiare.............................42

Capitolul III. Analiza procesului de desfacere din cadrul societatii.........................................51
3.1. Analiza compartimentului de desfacere...........................51
3.2. Structura activitatilor promotionale.Elemente, tehnici, strategii........................................71

Capitolul IV. Masuri propuse pentru imbunatatirea activitatii de
desfacere si promovare.....................................95
4.1.Sinteza evolutiilor vanzarilor.................................95
4.2.Propuneri de imbunatatire a activitatii de desfacere in cadrul societatii...............................................98

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Propunerea de masuri de imbunatatire a activitatii unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.