Proteinele cu rol in alimentatie

Trimisa la data: 2012-02-09
Materia: Igiena alimentelor
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: mariana_23
Lucrare de licenta despre Proteinele sau protidele
Globulare: protamine (salmina la somon si clupeina la hering); histone ( H , H , H, H si H in functie de continutul cel mai ridicat al unui aminoacid ) , care se gasesc in leucocite, in sperma de la pesti si care pot fi combinate cu acizii nucleici sub forma de nucleoproteine; albuminele care se gasesc in citoplasma si lichidele biologice ( serum albumina din sange, mioglobina din muschii rosii, lactalbumina din lapte, ovalbumina din ou, ricina din semintele de ricin);

Globulinele ( serum globulina si fibrinogenul din sange ,ceruloplasmina implicata in transportul cuprului in sange, lactoglobulina din lapte , ovoglobulina din ou , miozina din muschi , legumina din mazare , faseolina din fasolea alba , amandina din semintele de migdale , arachina din semintele de alune americane , excelsina din nuca de cocos , imunoglobuline din sange , calmodulina din muschi , feritina din ficat , maduva osoasa si intestin; prolaminele din cereale si anume gliadina din grau , zeina din porumb , avenina din ovaz , cafirina din sorg , glutelinele din cereale ( glutamina din grau si orizenina din orez ) .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Proteinele cu rol in alimentatie

Lucrare de licenta despre Proteinele sau protidele
Cuprins

Capitolul I. Proteinele sau protidele........................3

Capitolul II. Organizarea structurala a proteinelor..................5

Capitolul III. Valoarea nutritionala a proteinelor.....................6

Capitolul IV. Valoarea biologica a proteinelor...................8

Capitolul V. Proprietati fizico-chimice ale proteinelor................11

Capitolul VI. Proprietati functionale ale proteinelor de interes pentru industria alimentara...............................12

Capitolul VII. Surse de proteine alimentare..........................21

Capitolul VIII. Actiunea temperaturii scazute asupra proteinelor..................................37

Capitolul IX. Anexe......................................39

Bibliografie...........................................41

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Proteinele cu rol in alimentatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.