Publicitate - Pasiunea pentru ciocolata - Heidi Romania

Trimisa la data: 2010-09-04
Materia: Litere
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_So
Lucrare de licenta despre Publicitate - Pasiunea pentru ciocolata - Heidi Romania
O gama absolut noua: pe langa diferentele de ambalaj mentionate mai sus, produsul se prezinta intr-o forma noua, mai subtire si mai mare, ceea ce in primul rand iti confera o senzatie mult mai rafinata atunci cand gusti o bucata de ciocolata. Diferenta fata de o ciocolata normala este substantiala. Walnuts & Honey: este ciocolata cu nuci prajite si miere, singura care poate fi gasita in Romania. Conceptul acestui produs se bazeaza pe un obicei de consum tipic romanesc.

Stracciatella: se bazeaza pe un concept de produs preluat de la inghetata. Stracciatella este o ciocolata alba cu granule de ciocolata amaruie si vanilie. Impactul vizual este deosebit, iar gustul pe masura.
Dark Arriba: porneste de la o ciocolata amaruie normala in care a fost introdusa cacao Arriba. Acest tip de cacao foarte fina, produsa doar in Venezuela, da ciocolatei o aroma speciala. Noua Dark Arriba este diferita de o ciocolata amaruie simpla.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Publicitate - Pasiunea pentru ciocolata - Heidi Romania

Lucrare de licenta despre Publicitate - Pasiunea pentru ciocolata - Heidi Romania
Cuprins

I. Fisa de identitate...............3
1. Modul de constituire............3
Elvetia - primul pas..............3
2. Istoria companiei..............4
Noutati pe piata romaneasca.......4
3. Obiectul de activitate........6

II. Din punctul de vedere al organizarii si al functionarii............7

III. Obiective generale..............9
Succes in vanzari.............10

IV. Secventa de distributie..........11
Marketing.............12

V. Concurenta...............13
Diferenta dintre produsul nostru si cel al concurentei..........16
Atuurile produselor companiei comparativ cu cele oferite de concurenta.................19

VI.Descrierea produsului............20

VII. Istoria produsului............31

VIII. Piata..............35

IX. Consumatorii.........37

X.Publicitatea............45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Publicitate - Pasiunea pentru ciocolata - Heidi Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.