Publicitatea online

Trimisa la data: 2010-09-07
Materia: Marketing
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_E
Lucrare de licenta despre Publicitatea online
Instrumentele de marketing on-line pot fi abordate si utilizate, de asemenea, de o maniera activa sau pasiva: ca instrumente active, organizatia le foloseste in mod "ofensiv" pentru a aborda consumatorul virtual, a initia o relatie de comunicare si a determina o reactie favorabila din partea acestuia in timp ce, sub forma unor instrumente pasive, organizatia le foloseste intr-o maniera "defensiva" asteptand eventualele reactii ale consumatorilor. In prima categorie sunt incadrate direct e-mail-ul, grupurile de discutii si newsletterele electronice in timp ce, din cea de-a doua categorie, fac parte publicitatea on-line, site-urile web si aplicatiile de comert electronic. Utilizarea independenta sau integrata a fiecarui instrument de marketing on-line urmeaza sa faca obiectul unor programe specifice.

Crearea mesajul transmis implica apelarea la propriile resurse si competente sau la serviciile specializate oferite de catre diferiti prestatori externi pentru a crea mesajele care vor fi transmise publicului prin intermediul actiunilor de marketing on-line. In contextul planului de marketing on-line, prin mesaj se intelege combinatia de cuvinte (text), elemente grafice si de imagine si elemente audio, transmisa consumatorilor in scopul informarii, al influentarii convingerilor si atitudinilor acestora sale sau pentru a le modifica comportamentul de cumparare si consum.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Publicitatea online

Cuprins

Capitolul I. Publicitatea sufletul comertului..............3

Capitolul II. Tehnologii emergente in marketing...........11

Capitolul II. Coordonate ale pietei publicitatii in romania nivelul pietei romanesti.............58

Capitolul IV Studiu de caz IMEDIA...........77

Capitolul V. Concluzii.........91

Bibliografie.........94Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Publicitatea online". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.