Publicitatea produselor cosmetice

Trimisa la data: 2010-02-19
Materia: Marketing
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_C
Lucrare de licenta despre Publicitatea produselor cosmetice
Publicitatea are o responsabilitate morala si etica de a se ocupa cu onestitate de descrierea societatii, dar este si o afacere buna. Diversele compani sunt judecate dupa propria lor publicitate, iar eficienta publicitatii depinde de atitudinea generala a consumatorilor fata de publicitate in general. Un studiu a demonstrat ca masura in care oamenii dau atentie la o anumita reclama este influentata de parerea lor fata de publicitatea ca institutie.

Valoarea pe care o are publicitatea pentru o anumita marca comerciala depinde de masura in care consumatorul considera ca publicitatea este informativa si corecta in general. Rolul publicitatii ca institutie a fost studiat in cea mai mare parte a acestui secol atat de critici, cat si de partizani.Unul dintre cele mai importante roluri ale publicitatii este de a arata oamenilor cum sa rezolve anumite probleme. Publicitatea eficienta trebuie sa porneasca de la premiza, "Produsul meu ajuta oamenilor?" Publicitatea trebuie sa reflecte modul in cre un produs se raporteaza la preocuparile contemporane.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Publicitatea produselor cosmetice

Cuprins


I. Introducere...........3

Definitia publicitatii...........3
Tipuri de publicitate...........6
Stadiul actual al cercetarii..........11

II. Publicitate la produsele cosmetice.........13
Promovarea produselor cosmetice ca politica de marketing.........13
1. Functiile reclamei............33
2. Etapele de realizare a reclamei......34
Stabilirea obiectivelor.......35
Stabilirea auditoriului tinta.....36
Stabilirea bugetului......38
Stabilirea platformei.....39
Realizarea mesajului publicitar......43
Alegerea suportului........51
Evaluarea mesajului publicitar........53

Studiu de caz: AVON..........82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Publicitatea produselor cosmetice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.