Publicitatea si cresterea vanzarilor unei societati

Trimisa la data: 2009-10-23
Materia: Marketing
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Radu_Ma
Lucrare de licenta despre Publicitatea si cresterea vanzarilor unei societati
Strategia de media este procesul in urma caruia strategia si obiectivele de comunicare sunt transpuse intr-o solutie media integrata. Acest proces este dezvoltat si dus la indeplinire in cadrul departamentului media al unei agentii full service sau se constituie in serviciu oferit de agentiile de media.Rezultatul final al intregului proces se numeste plan de media (media plan). Informatiile cuprinse in el raspund la orice intrebare de genul: Cand? Unde? De cate ori? Cu ce efort financiar? Cate persoane din publicul vizat se intalnesc cu mesajul publicitar in conformitate cu nevoile clientului? Cat costa sa atingi 1000 de persoane din publicul vizat?

Fiecare strategie media este unica in felul ei, deoarece fiecare client este unic; etapele procesului sunt insa aceleasi. Aceasta etapa consta in stabilirea detaliilor specifice de ordin cantitativ (bugetul alocat, capacitatea de distribuire geografica a produsului) si calitativ (perioada de timp in care se desfasoara campania, publicul vizat, perioadele de consum ale produsului) impreuna cu precizarea obiectivelor si strategiei de marketing.Identificarea strategiei de media si a obiectivelor de comunicare se realizeaza in mod formal impreuna cu clientul si desi nu exista reguli stricte de abordare a procesului, se poate creiona totusi o metodologie generala de lucru.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Publicitatea si cresterea vanzarilor unei societati

Lucrare de licenta despre Publicitatea si cresterea vanzarilor unei societati
Cuprins

Capitolul I. Introducere in publicitate....................3

Capitolul II. Media in Publicitate.................................25

Capitolul III. Prezentarea firmei IPSO S.A..........................59

Capitolul IV. Studiu de caz..............................77

Capitolul V. Concluzii si propuneri..........................87

Bibliografie....................................93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Publicitatea si cresterea vanzarilor unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.