Racitoarele electrice de uz casnic - Analiza comparativa

Trimisa la data: 2010-04-18
Materia: Economie
Pagini: 34
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_D
Lucrare de licenta despre Racitoarele electrice de uz casnic - Analiza comparativa
Produsul pe care il voi analiza in prezenta lucrare este racitorul electric de uz casnic.Frigiderele sunt aparate cu o incinta termoizolanta cu volumul si amenajarea interioara corespunzatoare pentru a permite pastrarea alimentelor la rece pe perioade relativ scurte.Mentinerea temperaturii scazute se realizeaza cu ajutorul unui agregat frigorific. Aparatul poate avea unul sau mai multe compartimente destinate pastrarii alimentelor, dintre care cel putin unul pentru pastrarea alimentelor proaspete.

Principalele caracteristici de calitate ale racitoarelor electrice de uz casnic sunt urmatoarele:volumul brut (capacitatea bruta) exprimata in litri sau decimetri cubi: volumul total limitat de peretii interiori ai aparatului cu usa inchisa care inglobeaza volumele ocupate de elementele componente interioare ale acestuia ca vaporizator, gratare, corp de iluminat, termoregulator, tavita pentru apa de dezghetare si alte recipiente (ex. cutia de legume).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Racitoarele electrice de uz casnic - Analiza comparativa

Cuprins


Introducere - Importanta analizei comparative..........3

Prezentarea produsului si a grupei de produse..........6

Prezentarea caracteristicilor generale ale produsului.........20

Prezentarea caracteristicilor de calitate utilizate.........24

Metode de analiza comparativa........25

Concluzii..........32

Bibliografie.......34


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Racitoarele electrice de uz casnic - Analiza comparativa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.