Raportul de audit financiar al unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-03-29
Materia: Contabilitate
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_P
Lucrare de licenta despre Raportul de audit financiar al unei societati comerciale
Pe baza concluziilor analizei economico-financiare s-a procedat la o examinare analitica a elementelor patrimoniale care detineau o pondere majora in structura bilantului contabil. De asemenea, s-au avut toate aspectele legale si statutare in ceea ce priveste exercitarea functiunilor.

Echipa de auditare, formata din 2 colaboratori, a lucrat pana in 25 febr. 2007 la sediul din Str. Nicolae Balcescu, Bl.N2 ,Sc.C, Targoviste in spatiul special amenajat pentru a fi asigurata confidentialitatea datelor, colectand informatii de la administrator, angajati si analizand si prelucrand toate documentele primare referitoare la situatia financiara a societatii.


Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Raportul de audit financiar al unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Raportul de audit financiar al unei societati comerciale
Cuprins

Definirea misiunii..........3
Limitarea misiunii..........3

Organizarea misiunii de audit............5
Documentele de lucru...........5
Analiza economico- financiara a cheltuielilor si veniturilor.........6
Analiza dinamicii si structurii cheltuielilor la nivelul societatii.....9

Concluzii..............43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Raportul de audit financiar al unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.