Raspunderea disciplinara a salariatilor

Trimisa la data: 2013-01-04
Materia: Economie
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: bgd.bgd
Lucrare de licenta despre Raspunderea disciplinara a salariatilor
Orice activitate omeneasca desfasurata in cadrul unui colectiv, in vederea atingerii unui scop, au ca baza organizarea activitatii si respectarea unei anumite discipline, cu alte cuvinte, existenta unui complex de reguli in conformitate cu care sa se desfasoare activitatea, precum si respectarea acestor reguli .

Disciplina muncii, componenta majora a disciplinei sociale, constituie unul din factorii fundamentali ai organizarii si desfasurarii eficiente a procesului de munca, in toate sectoarele si toate compartimentele de activitate.Datorita trasaturilor proprii, disciplina muncii se configureaza ca o institutie de sine statatoare a dreptului muncii , problematica acesteia suscitand interesul doctrinei de specialitate inca de la prima reglementare legala in domeniul si pana in prezent.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Raspunderea disciplinara a salariatilor

Cuprins

Capitolul I Reglementarea raspunderii juridice in dreptul muncii.......3

Capitolul II Raspunderea disciplinara a salariatilor - disciplina muncii..............15

Capitolul III Trasaturile caracteristice si conditiile raspunderii disciplinare.............28

Capitolul IV Sanctiunile disciplinare...............41

Capitolul V Procedura aplicarii si executarii sanctiunilor disciplinare..........49

Capitolul VI Caile de atac impotriva deciziei de sanctionare disciplinara............62

Capitolul VII Rraspunderea disciplinara a salariatilor in dreptul comparat...........68

Concluzii..........78

Bibliografie........85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Raspunderea disciplinara a salariatilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.