Raspunderile personalului in domeniul gestiunii

Trimisa la data: 2010-05-28
Materia: Economie
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_B
Lucrare de licenta despre Raspunderile personalului in domeniul gestiunii
In zilele noastre progresul rapid in stiinta si tehnica conduce la perimarea cunostintelor dobandite in cadrul diferitelor sisteme de pregatire scolara anterioara. Astfel pe durata vietii active este necesara schimbarea de mai multe ori a calificarii in cadrul profesiei. Astfel la formarea initiala dobandita prin scoala se adauga astazi formarea continua .Competitivitate intreprinderii trece prin formarea profesionala care reprezinta o investitie la fel de importanta ca si achizitionarea de noi masini sau cumpararea de brevete.

Programele de formare antreneaza costuri cu: salariile stagiarilor, inlocuirea salariatilor aflati in procesul de formare. Aceste costuri vor fi resimtite de intreprindere pentru obtinerea unui spor de randament din partea personalului sau atat pe plan cantitativ cat si pe plan calitativ. Mai mult o formare adoptata si acceptata,.mareste nivelul de motivare al personalului si va avea efecte benefice asupra climatului de munca cat si asupra indicelui de absenteism.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Raspunderile personalului in domeniul gestiunii

Cuprins

Capitolul I. Intreprinderile mici si mijlocii...........3

Capitolul II. Consideratii teoretice privind analiza asigurarii si utilizarii resurselor umane...........18

Capitolul III Gestiunea previzinala a personalului...........32

Capitolul IV. Studiu de caz la S.C. AMPLAST S.A..............51

Capitolul V.Concluzii.............62

Bibliografie................64
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Raspunderile personalului in domeniul gestiunii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.