Reabilitarea habitatelor naturale din cadrul parcurilor nationale

Trimisa la data: 2010-04-10
Materia: Geografie
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_Ni
Lucrare de licenta despre Reabilitarea habitatelor naturale din cadrul parcurilor nationale
Limita sudica porneste de la confluenta Ghilcosa - Cucubertul si continua amonte pe paraul Cucubertul pana la confluenta Cucubertul Mare - Cucubertul Mic, iar de aici urca pe interfluviul dintre cele doua bazine pana la cota 1408,7 m (borna silvica 539 UP II, OS Lunca Bradului). Continua spre nord pe interfluviul principal dintre bazinele hidrografice Ilisoara Mica [IV-1.35.2.2.] si Cucubertul, pana la intersectia cu Piciorul Taieturii (borna silvica 461 UP II, OS Lunca Bradului), din care coboara spre sud-vest pe Piciorul Taieturii pana la confluenta Ilisoara Mica - Paraul Rau si urmeaza avale Ilisoara Mica, circa 300 m (borna silvica 431 UP II, OS Lunca Bradului).

Urca spre nord-vest pana in culmea Paltinisoara Mare (borna silvica 430 UP II, OS Lunca Bradului), continua spre nord-est pe interfluviul dintre bazinele hidrografice Ilisoara Mica si Ilva [IV-1.35.], pana in borna silvica 335 UP I, OS Lunca Bradului de sub Pleasa sub Dragus, apoi coboara la confluenta Ilva Mare - paraul Pietrosul [IV-1.35.1.]. De la confluenta, limita continua, spre nord-vest, pe o culme secundara, pana la borna silvica 231 UP I, OS Lunca Bradului, traverseaza primul afluent pe dreapta prin borna silvica 232 UP I, OS Lunca Bradului si urca in interfluviul stang al paraului Tihul la cota 1539,0 m (borna silvica 200 UP I, OS Lunca Bradului), trecand prin cota 1371,0 m.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reabilitarea habitatelor naturale din cadrul parcurilor nationale

Lucrare de licenta despre Reabilitarea habitatelor naturale din cadrul parcurilor nationale
Cuprins

I. Parcul National Calimani..............3
1.1 Limite...........4
1.2 Categorii de rezervatii din cadrul Parcului National Calimani.....11
1.2.1 Rezervatia "Jnepenis cu Pinus Cembra - Calimani"..........12
1.2.2 Rezervatia geologica "12 Apostoli"............16

II. Evaluarea impactului antropic asupra habitatelor naturale din Parcul National Calimani..................20
2.1 Tipuri de habitate naturale in Parcul National Calimani si raportul lor cu habitatele de importanta comunitara..........20
2.2 Impactul activitatilor miniere asupra habitatelor din Parcul National Calimani..............27
2.3 Padurea intre defrisare si plantare.............33

III. Proiectia exploatarilor miniere de sulf in peisajului Parcului National Calimani............37

IV. Propuneri in vederea reabilitarii habitatelor naturale din cadrul Parcului National Calimani...........40

Bibliografie.............43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reabilitarea habitatelor naturale din cadrul parcurilor nationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.