Realizarea comunicatiei de date prin MathCad si modelare matematica

Trimisa la data: 2010-10-14
Materia: Matematica
Pagini: 137
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_M
Lucrare de licenta despre Realizarea comunicatiei de date prin MathCad si modelare matematica
Ecoul a adus cu sine aparitia filmului cu sonor. Iata deci - acum banal - televizorul, in spatele caruia dansuiau si cantau oameni 'atat de mici ca incapeau in cutia de lemn', dar si oameni care spuneau lumii ultimele stiri care se petreceau intr-insa. Abia acum, informatiile receptionate de publicul larg, au ajuns la apogeul fortei lor de penetrare.
Dar toate acestea au avansat, la randul lor fiind baza pentru noi inventii si din ce in ce mai multe ramuri ale industriei si cercetarii au inceput sa-si uneasca eforturile in vederea obtinerii de noi produse si tehnologii din ce in ce mai performante.

Batranul - de pe-acum - telefon, impovarat de necesitatea mobilitatii celor care aveau de transmis informatii, s-a aliat cu tehnologia oferita omenirii de satelitii sai ce inconjura Pamantul, dand nastere, pe langa varianta vache, fixa, unui nou tip de telefon : telefonul mobil. Folosind tehnologia care ia din ce in ce mai multa amploare : WIRELESS, care se bazeaza pe radiatii electromagnetice (fie ele unde radio, LASER, microunde, etc.).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Realizarea comunicatiei de date prin MathCad si modelare matematica

Lucrare de licenta despre Realizarea comunicatiei de date prin MathCad si modelare matematica
Cuprins

I.Introducere............3

II.Modelarea matematica .............11

III.Preliminarii.............54

IV.Preliminarii matematice...........97

V.Canalul de comunicatie continuu..........106

VI.Rata unei surse continue..........113

VII.Mathcad..............120

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea comunicatiei de date prin MathCad si modelare matematica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.