Realizarea contabilitatii financiare in cadrul unui sistem informatic

Trimisa la data: 2010-08-08
Materia: Informatica
Pagini: 188
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_O
Lucrare de licenta despre Realizarea contabilitatii financiare in cadrul unui sistem informatic
Contabilitatea de gestiune are ca scop gestiunea interna a unitatii, calcularea costurilor de productie, stabilirea rezultatelor si rentabilitatii produselor obtinute, a lucrarilor executate, serviciilor prestate, intocmirea bugetelor pe tipuri de activitati, urmarirea si controlul acestora in vederea determinarii rezultatelor si furnizarea informatiilor necesare in procesul de decizie.

Realizarea analizelor se poate face la nivel de centru de profit, comenzi, proiecte, produse sau servicii. Informatiile oferite de contabilitatea de gestiune stau la baza intocmirii bugetelor de venituri si cheltuieli.Scopurile contabilitatii de gestiune:( asigurarea costurilor necesare produselor si serviciilor furnizate de o entitate. Se urmaresc: colectarea si analiza cheltuielilor, masurarea productiei in diferitele etape de manufacturare si corelarea cheltuielilor cu produsele fabricate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Realizarea contabilitatii financiare in cadrul unui sistem informatic

Lucrare de licenta despre Realizarea contabilitatii financiare in cadrul unui sistem informatic
Cuprins


Capitolul I Elemente definitorii ale sistemelor informatice financiar - contabile...........3

Capitolul II Prezentarea organizatorica si informationala a societatii Cerbul S.A...............59

Capitolul III Concepte de baza ale proiectarii sistemelor informatice...........68

Capitolul IV Modele de proiectare si realizare a sistemelor informatice............97

Capitolul V Realizarea si implementarea sistemului informatic...............124

Capitolul VI Diagnosticul financiar-contabil al societatii, pe baza sistemului informatic utilizat............144

Concluzii............187

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea contabilitatii financiare in cadrul unui sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.