Realizarea unei campanii publicitare

Trimisa la data: 2010-07-21
Materia: Marketing
Pagini: 45
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorin_P
Lucrare de licenta despre Realizarea unei campanii publicitare
Multe agentii de publicitate au cautat sa se dezvolte diversificandu-si activitatea prin oferirea unor servicii inrudite cu marketingul. Aceste noi "super-agentii" ofera, sub acelasi acoperis, o gama completa de servicii de marketing si de promovare, incluzand publicitatea, promovarea vanzarilor, relatiile publice, publicitate directa si cercetare de marketing. Unii observatori, sustin ca declinul agentiilor de publicitate, care se confrunta cu declinul venitului obtinut din reclama si cu proliferarea unor noi mijloace de comunicare, rezida, in mod cert, in oferirea unor servicii de comunicatii integrate de marketing.

In acelasi timp, multi clienti prefera inca sa-si caute si sa-si aleaga propriile agentii specializate in comunicatii, in loc sa se bazeze pe serviciile complete oferite de o singura super-agentie.Obiectivele publicitatii pot fi impartite in functie de intentia ei, care poate fi de a informa, de a convinge, sau de reaminti.Publicitatea informativa este folosit intens in perioada de pionierat pe piata a unei categorii de produse, atunci cand obiectivul este de a genera o cerere primara. Astfel, industria iaurtului a trebuit, la inceput, sa informeze consumatorii cu privire la avantajel nutritionale ale iaurtului si multiplele sale utilizari.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Realizarea unei campanii publicitare

Lucrare de licenta despre Realizarea unei campanii publicitare
Cuprins

Capitolul I. Publicitatea-concept si realizare...................3

Capitolul II.Firmele si tipurile de publicitate utilizate de acestea.....................8

Capitolul III.Stabilirea bugetului de publicitate..................13

Capitolul IV.Stabilirea tintei activitatii de publicitate............14

Capitolul V.Strategii de marketing..............................17

Capitolul VI.Implicatii sociale ale marketingului.....................19

Capitolul VII. Planificarea in timp a publicitatii...................21

Capitolul VIII.Concepte si instrumente de marketing.................23

Capitolul IX. Evaluarea obiectivelor publicitatii.....................30

Capitolul X. Elaborarea si realizarea campaniei publicitare............32

Capitolul XI. Analiza efectului de comunicare.......................34

Capitolul XII. Analiza efectului asupra vanzarilor....................35

Capitolul XIII. Contract de publicitate..........................39

Capitolul XIV. Cui i-e frica de publicitate?...................40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea unei campanii publicitare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.