Realizarea unei grile online cu ajutorul aplicatiilor web

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Informatica
Pagini: 128
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: Daniel_Sa
Lucrare de licenta despre Realizarea unei grile online cu ajutorul aplicatiilor web
Sistemul de invatamant a cunoscut o mare dezvoltare prin intermediul internetului, aceasta datorita multitudinilor de informatii oferite de acesta. De aici a plecat si ideea creeari unui site care sa poata sa testeze cunostiintele studentilor sau elevilor la terminarea unui curs sau a unui laborator.

In momentul de fata testele sunt generate aleator si pot contine 10 - 30 intrebari, in functie de alegerea pe care o face profesorul, acelasi lucru se intampla si cu timpul pus la dispozitie pentru rezolvarea grilei, acesta putand varia intre 10 -120minute.Pentru acest lucru studentii sunt nevoiti sa-si creeze un cont cu user si parola. La inscriere datele trebuiesc introduse corect, deoarece se face verificarea acestora cu cea aflata in baza de date cu studentii inscrisi la cursul respectiv. Acest lucru a fost conceput in scopul de a preveni creearea de utilizatori din afara facultatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Realizarea unei grile online cu ajutorul aplicatiilor web

Lucrare de licenta despre Realizarea unei grile online cu ajutorul aplicatiilor web
Cuprins

Argument. Justificarea alegerii temei.............4

Capitolul 1. Notiuni Generale...........6

Capitolul 2. Tehnologii folosite........16

Capitolul 3. Structura bazei de date.............29

Capitolul 4. Studiu de caz: dezvoltarea unui site dedicat examinarii online..................40

Capitolul 5. Anexa............71

Capitolul 6. Bibliografie.............128
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea unei grile online cu ajutorul aplicatiilor web". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • buna aceasta lucrare are si aplicatia?

    cristina | 2012-04-20 10:03:22
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.