Realizarea unui dictionar explicativ al limbii romane online

Trimisa la data: 2010-05-09
Materia: Informatica
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_Po
Lucrare de licenta despre Realizarea unui dictionar explicativ al limbii romane online
Necesitatea pentru folosirea dictionarelor on-line in construirea lexicoanelor formale computerizate este intuitiv evidenta. Dictionarele contin informatii despre cuvinte si lexicoanele necesita aceste infomatii. Daca ar putea fi implementate proceduri automate pentru extragerea si formalizarea datelor lexicale pe o scara larga din resursele on-line existente, sistemul ar pune la dispozitie metode de micsorare a efortului lexicografic incorporat in producerea de materiale referentiale pentru consumul uman.

Nesurprinzator, o abordare a scalarii componentelor lexicale ale prototipurilor de sisteme de limbaj natural da posibilitatea lucrului cu texte reale. Acestea nu reprezinta doar o sursa convenabila de cuvinte ci si contin o parte semnificativa de date lexicale. Eforturile cercetatorilor au aratat ca procedurile automatizate pot fi implementate pentru a extrage si formaliza explicatii existente.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Realizarea unui dictionar explicativ al limbii romane online

Cuprins


Introducere............3

Capitolul I. Concepte generale despre Microsoft Access.........8

Capitolul II. Proiectarea sistemului informatic DEX........20

Capitolul III . Crearea in mediul Access a bazei de date.......31

Capitolul IV. Utililizarea aplicatiei.........36

Capitolul V. Implementarea sistemului informatic DEX........52

Concluzii.........80
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea unui dictionar explicativ al limbii romane online". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.