Realizarea unui program de simulare circuite deschise

Trimisa la data: 2010-07-20 Materia: Informatica Pagini: 142 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Marinela_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Realizarea unui program de simulare circuite deschise
Consideratii speciale In lex sunt urmatoarele caractere speciale: " [] ^ = ? . * + | () $ / {} % < > Daca sunt folosite in stringuri, caractere, trebuies precedate de . sau intre ghilimele. Simbolul | este folosit pentru a indica aceeasti actiune pentru mai multe patternuri : de exemplu : abc | [nt] { do } Comentariile in lex sunt identice cu cele in c /* */ A lucra cu lex este in mod normal destul de simplu. Mai intai, trebuie creata sursa lex in functie de specificatiile dorite.

Acesta sursa este transalatata in analizorul lexical in C. (comanda lex sursefile.l) Daca nu sunt erori se genereaza sursa lex.yy.c - acest program conta in chemarea functiei yylex, care este analizorul lexical. Se asteapta input de la stdin, si trimite la iesire stdout. Daca este folosit impreuna un yacc, include acesta functie si o inglobeaza in entitate. Daca se foloseste singur, fara yacc, se apeleaza astfel : lex numefile.l => lex.yy.c gcc lex.yy.c -ll => a.out sau, pentru a i se da un alt nume gcc lex.yy.c -ll -o numeexecutabil Acesta cheama repetitiv functia yylex pentru a executa analiza. Daca este gasit un pattern la intrare, se executa actiunea indicata.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Realizarea unui program de simulare circuite deschise

Cuprins

Capitolul I. Prezentare....................................3

Capitolul II. Parserul VHDL................................7
2.1 Lex si Yacc......................................7
2.2 Sintaxa VHDL..............................11
2.3 VHDL_lex si VHDL_yacc..................................62

Capitolul III. Metode de testare ale parserul VHDL ......................................65
3.1 Notiuni teoretice despre testare, obiectul testarii si strategii de testare pentru parserul VHDL................................65
3.2 Metode de testare.................................66

Capitolul IV. Descriere program...............................78
4.1 Introducere.....................................78
4.2 Programul Principal...............................79
4.3 Sectiunea de parsare a fisierelor........................80
4.4 Sectiunea de simulare pentru circuitele descrise........................................88

Capitolul V. Functionare program - analiza utilizarii programului pentru un fisier (HalfAdder.vhd)..................................92
5.1 Incarcare fisier......................................92
5.2 Salvare............................................93
5.3 Compilare...................................93
5.4 Simularea circuitului logic descris - HalfAdder....................93

Capitolul VI.Concluzii........................................94
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea unui program de simulare circuite deschise". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.