Realizarea unui subsistem informatic pentru desfacerea stocurilor de marfuri - aplicatie la societatea comerciala DALIA SRL

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_C
Lucrare de licenta despre Realizarea unui subsistem informatic pentru desfacerea stocurilor de marfuri - aplicatie la societatea comerciala 'DALIA' S.R.L.
Managementul aprovizionarii reprezinta activitatea prin care se asigura elementele necesare productiei, in volumul si structura care sa permita realizarea obiectivelor generale ale intreprinderii, in conditiile unor costuri minime si ale unui profit cat mai mare. In acelasi cadru se include si activitatea de cooperare dintre intreprinderi pentru realizarea unor produse, ca o consecinta directa a gradului de dezvoltare si specializare in productie, de diversificare a relatiilor economice dintre acestea.

Managementul desfacerii produselor reprezinta activitatea prin care se asigura vanzarea rezultatelor productiei. Aceasta impica stabilirea cailor, formelor si modalitatilor prin care urmeaza a fi vandute produsele, si a pietelor care pot constitui sfera de desfacere. Prin desfacerea produselor se incheie practic circuitul economic al intreprinderii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Realizarea unui subsistem informatic pentru desfacerea stocurilor de marfuri - aplicatie la societatea comerciala DALIA SRL

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Aprovizionarea tehnico-materiala si activitatea de desfacere-vanzare a produselor ........4

Capitolul II Prezentarea societatii comerciale 'dalia' s.r.l. si a activitatii de desfacere din cadrul acesteia.......29

Capitolul III Analiza sistemului informational existent........38

Capitolul IV Proiectarea subsistemului informatic desfacerea stocurilor de marfa.........52

Capitolul V Eficienta economica a sistemului informatic......72

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Realizarea unui subsistem informatic pentru desfacerea stocurilor de marfuri - aplicatie la societatea comerciala DALIA SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.