Reclama comerciala - obiective si functii

Trimisa la data: 2009-06-23 Materia: Jurnalism Pagini: 65 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Daniel_N
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Reclama comerciala - obiective si functii
Reclama in sistemul activitatii de marketing stabileste legatura inversa cu consumatorii, permite nu numai sa invinga rezistenta pietei la lansarea marfii, ci si prezinta o informatie pregatita in mod corespunzator. Datorita campaniilor de reclama se asigura interactiunea marfii cu mediul de piata.

In timpul campaniilor de reclama concretizarea actiunilor depinde mai intii de strategia de marketing, care poate fi exprimata, de exemplu, prin ocuparea pietei in ansamblu, a unei parti sau segment al ei; lansarea marfii in "nisa" neocupata de concurenti, pastrarea pozitiilor ocupate pe piata etc. Se tine cont si de infrastructura marketingului, resurse de perAZsonal si tehnica, nivelul organizarii comunicatiilor si aprovizionarii lor cu informatii, caracterul ecologic al activitatii de reclama si informatie.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Reclama comerciala - obiective si functii

Lucrare de licenta despre Reclama comerciala - obiective si functii
Cuprins

Introducere..............................3

Capitolul I Reclama comerciala - notiuni generale......................5
1.1 Conceptul de reclama comerciala in teoria internationala..........5
1.2 Obiectivele si functiile reclamei comerciale................8
1.3 Criterii de clasificare si caracteristicile mijloacelor de reclama.............10
1.4 Programul de marketing publicitar.......................18
1.5 Organizarea si petrecerea campaniilor de reclama................23

Capitolul II Reclama comerciala in Republica Moldova...............26
2.1 Reglementarea activitatii publicitare in RM....................26
2.2 Caracteristica pietei serviciilor publicitare in RM............29
2.3 Studiu de caz: agentia VARO-INFORM SRL......................37

Anexe.......................50

Bibliografie................64
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reclama comerciala - obiective si functii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.