Reclama in succesul sau esecul afacerii

Trimisa la data: 2011-01-31
Materia: Marketing
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: mihaela_miha
Lucrare de licenta despre Reclama in succesul sau esecul afacerii
Termenul marketing este de origine anglo-saxona (market-piata), iar primele teorii si practici s-au dezvoltat in Statele Unite ale Americii.Definit ca o ,, noua stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere" ,conceptul de marketing a cunoscut o evolutie rapida in paralel cu schimbarile economico-sociale. In lucrarile de specialitate sunt prezentate numeroase opinii, cele mai multe abordand in mod unilateral marketingul, fie doar ca activitate economica, fie ca proces economic, social, comercial, de corelare a cererii cu oferta, fie ca o filozofie sau ca o functie manageriala a organizatiei moderne.

Desi in Romania marketingul incepe sa fie studiat si aplicat dupa 1990, inca din 1971 s-a infiintat Asociatia Romana de Marketing care considera ca marketingul este: ,, un sistem complex cibernetic de activitati si actiuni care, folosind un ansamblu de tehnici si metode preluate de la alte stiinte sau proprii, specifice, are ca scop punerea in acord, in mod optim, intr-o anumita perspectiva de timp a resurselor economice cu cerintele pietei" . O definitie destul de pretentioasa care accentueaza caracterul interdisciplinar al marketingului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reclama in succesul sau esecul afacerii

Lucrare de licenta despre Reclama in succesul sau esecul afacerii
Cuprins

Introducere....................2

Capitolul I - Marketingul in promovarea afacerii...............4
1.1.Definirea marketingului. Promovare vanzarilor..............4
1.2.Reclama, pilon de baza in promovarea afacerii..............7

Capitolul II - Publicitatea neconventionala...................20
2.1. Definirea publicitatii neconventionale. Tipuri de publicitate neconventionala............................20
2.2. Publicitatea neconventionala castiga teren...............29

Capitolul III - Studiu de caz.Publicitatea,succesul afacerii la SC Boromir SA si esecul la SC Alutus SA..........................32
3.1. Scurta prezentare a societatii S.C Boromir S.A...........32
3.1.1 Obiectul de activitate..................................34
3.1.2 Analiza SWOT............................................36
3.1.3 Grupul Boromir, lider incontestabil in industria de morarit si panificatie din Romania......................................37
3.2. Reclama, succesul afacerii..............................40
3.3. Esecul Alutus S.A.......................................45

Concluzii...................................52

Bibliografie................................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reclama in succesul sau esecul afacerii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.