Recomandari metodice privind elaborarea si sustinerea tezelor de licenta de catre studentii Facultatii "Relatii Economice Internationale"(invatamant cu frecventa la zi si frecventa redusa)

Trimisa la data: 2011-07-04 Materia: Economie Pagini: 28 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: emanuellnistor
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Recomandari metodice privind elaborarea si sustinerea tezelor de licenta de catre studentii Facultatii "Relatii Economice Internationale"(invatamant cu frecventa la zi si frecventa redusa)
Studentii vor depune la secretariatul catedrei o cerere catre seful catedrei REI, ce va cuprinde informatiile de identificare ale studentului (nume, prenume, forma de invatamant, an, grupa) si tema aleasa, specificandu-se numarul de ordine din lista temelor propuse (a se vedea formularul tip prezentat in anexa 2).

Studentii pot continua tema de cercetare aleasa pentru proiect in REI, doar cu conditia ca nota medie pe anii de studii este mai mare ca 8,5. De altfel, tinand cont de interesele stiintifice si practice personale, studentul poate propune o tema a sa, doar ca aceasta trebuie prezentata pana la aprobarea tematicii tezei de licenta la catedra (26 august). In aceste cazuri, temele propuse trebuie sa fie argumentate complex, reflectand necesitatea practica a elaborarii temei date si trebuie sa fie coordonata cu seful de catedra. Termenul limita pentru prezentarea cererilor cu tema proprie este 20 septembrie a anului respectiv.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Recomandari metodice privind elaborarea si sustinerea tezelor de licenta de catre studentii Facultatii "Relatii Economice Internationale"(invatamant cu frecventa la zi si frecventa redusa)

Lucrare de licenta despre Recomandari metodice privind elaborarea si sustinerea tezelor de licenta de catre studentii Facultatii "Relatii Economice Internationale"(invatamant cu frecventa la zi si frecventa redusa)
Cuprins

Introducere..................................4

I. Scopul si sarcinile generale ale elaborarii tezei de licenta........5

II. Selectarea, aprobarea si planificarea etapelor de elaborare a tezelor de licenta..........6

III. Structura si continutul pe compartimente al tezei de licenta.....7

IV. Selectarea si studierea literaturii...........................10

V. Sarcinile conducatorului stiintific al tezei de licenta.......11

VI. Cerintele pentru prezentarea tezei de licenta...............13

VII. Etapele de pregatire si de sustinere a tezei de licenta..........15

Bibliografie.................28

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Recomandari metodice privind elaborarea si sustinerea tezelor de licenta de catre studentii Facultatii "Relatii Economice Internationale"(invatamant cu frecventa la zi si frecventa redusa)". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.