Recuperarea hemiplegiei spastice la varsta a treia

Trimisa la data: 2010-08-06
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_H
Lucrare de licenta despre Recuperarea hemiplegiei spastice la varsta a treia
Modificarile importante produse de procesul de imbatranire au loc la nivelul sistemului cardio-circulator, respirator si locomotor.
Testele functionale pentru aceste sisteme trebuie evaluate cu discernamant, in contextul imbatranirii si nu in cel de raportare la valorile testelor standardizate pe adulti.

Deoarece in prezent nu exista o scala a normalitatii acestor probe functionale in unanimitate admisa, nu se pot mentiona valori fixe pentru varstnic, ci doar limite intre doua valori in functie de varsta sau de valorile de referinta. Se poate spune ca normalul se defineste prin ceea ce ramane dupa ce se individualizeaza patologicul. Unele modificari legate de inaintarea in varsta sunt considerate, in anumite conditii, ca apartinand unei imbatraniri normale : scaderea acuitatii vizuale, scaderea fortei musculare si a tolerantei la efort, hiposomnia, hipoaciditatea gastrica si altele.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Recuperarea hemiplegiei spastice la varsta a treia

Cuprins

Capitolul I Introducere.........3

Capitolul II Fundamentare teoretica........5

Cpitolul III Contributii personale la studiul recuperarii hemiplegiei spastice la varsta a treia............33

Capitolul IV Analiza si interpretarea rezultatelor obtinute.......48

Capitolul V Concluzii si propuneri........62

Capitolul VI Bibliografie..........90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Recuperarea hemiplegiei spastice la varsta a treia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.