Recursul reclamantilor in cadrul tratatului CECA din perspectiva contenciosului recursului in anulare

Trimisa la data: 2010-07-02
Materia: Drept
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_P
Lucrare de licenta despre Recursul reclamantilor in cadrul tratatului C.E.C.A. din perspectiva contenciosului recursului in anulare
Tratatele de la Amsterdam (1997) si de la Nisa (2000) au urmarit adancirea integrarii comunitare in plan atat economic cat si politic. Totodata tratatul dela Amsterdam a restructurat dispozitiile tratatelor anterioare.Perfectionarea Comunitatilor nu se poate spune ca nu a preintampinat unele dificultati care au dus la existenta unor crize dintre care cea mai importanta a fost practicarea de catre Franta in 1965 a politicii "scaunului gol".

Criza a fost declansata de discutiile cu privire la politica preturilor agricole, Franta considerand ca in acest domeniu Comisia de la Bruxelles isi depasea atributiile. In realitatee Franta nu era de acord cu trecerea de la votul unanim in Consiliu, la sfarsitul perioadei de tranzitie, la votul majoritar. Franta a absentat de la sedintele Consiliului pana la adoptarea compromisului de la Luxembourg prin care s-a stabilit ca deciziile importante urmau sa fie luate tot cu vot unanim.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Recursul reclamantilor in cadrul tratatului CECA din perspectiva contenciosului recursului in anulare

Cuprins


Capitolul I. Consideratii introductive..........3

Capitolul II. Contenciosul recursului in anulare........10

Capitolul III. Recursul in carenta.......25

Capitolul IV. Exceptia de ilegalitate........29

Capitolul V. Recursul in responsabilitate extracontractuala.......32

Capitolul VI. Recursul in responsabilitate contractuala........54

Capitolul VII. Recursul impotriva sanctiunilor..........55

Capitolul VIII. Recursul functionarilor comunitari.......58

Concluzii............62

Lista bibliografica...........63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Recursul reclamantilor in cadrul tratatului CECA din perspectiva contenciosului recursului in anulare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.