Reflectarea contabila a stocurilor de natura marfurilor

Trimisa la data: 2016-11-12
Materia: Contabilitate
Pagini: 32
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: liviamaria
Aceasta este o lucrare licenta realizata de mine la o societate in continutul careia prezint societatea in cateva randuri de inceput, iar mai departe prezint reflectarea marfurilor in contabilitate, preturile de evidenta utilizate pentru evidenta contabila a acestora, precum si evaluarea contabila a stocurilor de marfuri care sunt iesite din gestiunea unei societati.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reflectarea contabila a stocurilor de natura marfurilor

CUPRINS
Introducere...........2

Capitolul 1. Prezentarea generala a S.C. Strong House S.R.L...........................................4
1.1. Scurt istoric al societatii........................4
1.2. Relatia S.C. Strong House S.R.L. cu furnizorii, clientii si concurenta..............................5
1.3. Structura organizationala si functionala a S.C. Strong House S.R.L................................7
1.4. Analiza situatiei economico - financiare a S.C. Strong House S.R.L. in ultimii trei ani..8

Capitolul 2. Reflectarea contabila a stocurilor de natura marfurilor la S.C. Strong House S.R.L.............12
2.1. Organizarea contabilitatii stocurilor de marfuri in cadrul S.C. Strong House S.R.L.........12
2.2. Evaluarea contabila a stocurilor de marfuri iesite din gestiunea S.C. Strong House S.R.L...............................15
2.3. Preturi de evidenta folosite de catre S.C. Strong House S.R.L. pentru evidenta contabila a marfurilor................20
2.4. Reflectarea marfurilor S.C. Strong House S.R.L. in contabilitate...................24

Concluzii.........28

Bibliografie.................32

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reflectarea contabila a stocurilor de natura marfurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.