Reglementarea fiscala a impozitului pe profit

Trimisa la data: 2009-10-01 Materia: Economie Pagini: 136 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Stefania_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Reglementarea fiscala a impozitului pe profit
A doua sitatie de subiectivitate este data de perceptia utilizatorului de conturi, care construieste la randul sau adevarul, in conformitate cu faptele pe care le-a discernut prin intermediul lecturii situatiilor contabile.Rezulta ca imaginea fidela este de o A© subiectivitate obiectivata A>> ,dar ea este un concept activ, pentru ca este vorba de a da o astfel de imagine privind intrprinderea. De altfel, anglo-saxonii insista mult asupra verbului A© to give A>>-a da- in care ei recunosc o importanta mai mare decat formula de "true and fair view".

Pentru ca, intr-adevar , acest verb sugereaza actiunea preparatorilor de conturi ,care modeleaza o anumita imagine a realitatii, si, apoi a auditorilor conturilor, care la randul lor, opereaza asupra informatiilor.
Rolul auditorilor este extrem de important, deoarece, prin misiunea lor trebuie conciliate interesele utilizatorilor, care doresc,totdeauna,mai multe informatii si mereu mai conforme cu preocuparile lor, cu cele ale preparatorilor de conturi, a caror tendinta este, in mod evident, de a produce o imagine mai flatanta despre intreprinderile lor, si aceasta , mai ales, intr-un context de deschidere a pietelor financiare, pe plan mondial.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Reglementarea fiscala a impozitului pe profit

Cuprins

Capitolul I. Imaginea fidela ca obiectiv fundamental al contabilitatii. Definitie si referinte......................3
2. Impozitul pe profit. Reglementari fiscale........................20
3. Analiza raportului dintre contabilitate si fiscalitate. Implicatii asupra imaginii fidele.........................................28

Capitolul II. Contabilizarea impozitului pe profit..................35
1. Principii si reguli privind contabilizarea impozitului pe profit..............................35
2. Tratamente contabile privind impozitarea profitului.......................................43
3. Rezultatul contabil lunar- caz practic la Societatea Comerciala EDIZOL S.A............................................62
4.Rezultatul contabil anual -caz practic la Societatea Comerciala EDIZOL S.A.......................................67
5. Cazuri particulare privind impozitarea profitului..............75

Capitolul III. Prezentarea informatiilor financiare privind impozitul pe profit.Controlul fiscal...................................86
1.Informatii financiare privind impozitul pe profit............................................86
2.Controlul exercitat de organele Ministerului Finantelor publice
(latura fiscala).........................................90
3.Consultanta fiscala si contestarea actelor de control fiscal..............................................125

Concluzii.....................................................132
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reglementarea fiscala a impozitului pe profit". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.