Reglementarea fiscala a impozitului pe profit

Trimisa la data: 2009-10-01
Materia: Economie
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Stefania_P
Lucrare de licenta despre Reglementarea fiscala a impozitului pe profit
A doua sitatie de subiectivitate este data de perceptia utilizatorului de conturi, care construieste la randul sau adevarul, in conformitate cu faptele pe care le-a discernut prin intermediul lecturii situatiilor contabile.Rezulta ca imaginea fidela este de o A© subiectivitate obiectivata A>> ,dar ea este un concept activ, pentru ca este vorba de a da o astfel de imagine privind intrprinderea. De altfel, anglo-saxonii insista mult asupra verbului A© to give A>>-a da- in care ei recunosc o importanta mai mare decat formula de "true and fair view".

Pentru ca, intr-adevar , acest verb sugereaza actiunea preparatorilor de conturi ,care modeleaza o anumita imagine a realitatii, si, apoi a auditorilor conturilor, care la randul lor, opereaza asupra informatiilor.
Rolul auditorilor este extrem de important, deoarece, prin misiunea lor trebuie conciliate interesele utilizatorilor, care doresc,totdeauna,mai multe informatii si mereu mai conforme cu preocuparile lor, cu cele ale preparatorilor de conturi, a caror tendinta este, in mod evident, de a produce o imagine mai flatanta despre intreprinderile lor, si aceasta , mai ales, intr-un context de deschidere a pietelor financiare, pe plan mondial.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reglementarea fiscala a impozitului pe profit

Cuprins

Capitolul I. Imaginea fidela ca obiectiv fundamental al contabilitatii. Definitie si referinte......................3
2. Impozitul pe profit. Reglementari fiscale........................20
3. Analiza raportului dintre contabilitate si fiscalitate. Implicatii asupra imaginii fidele.........................................28

Capitolul II. Contabilizarea impozitului pe profit..................35
1. Principii si reguli privind contabilizarea impozitului pe profit..............................35
2. Tratamente contabile privind impozitarea profitului.......................................43
3. Rezultatul contabil lunar- caz practic la Societatea Comerciala EDIZOL S.A............................................62
4.Rezultatul contabil anual -caz practic la Societatea Comerciala EDIZOL S.A.......................................67
5. Cazuri particulare privind impozitarea profitului..............75

Capitolul III. Prezentarea informatiilor financiare privind impozitul pe profit.Controlul fiscal...................................86
1.Informatii financiare privind impozitul pe profit............................................86
2.Controlul exercitat de organele Ministerului Finantelor publice
(latura fiscala).........................................90
3.Consultanta fiscala si contestarea actelor de control fiscal..............................................125

Concluzii.....................................................132

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reglementarea fiscala a impozitului pe profit". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.