Reglementarea managementului calitatii la o firma

Trimisa la data: 2010-08-15 Materia: Economie Pagini: 233 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Denisa_Co
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Reglementarea managementului calitatii la o firma
Caracteristici constructive - definesc solutiile tehnice adoptate ( de exemplu: dimensiuni, masa, caracteristicile subansamblurilor componente, etc.).Caracteristici functionale - definesc rezultatele obtinute in exploatare, in serviciu (de exemplu: consum de energie, consumuri specifice, randament, viteza, productivitate, fiabilitate, mentenabilitate, etc.).Caracteristici economice - definesc prin costuri si preturi efortul pentru realizarea produselor, precum si efortul necesar pentru exploatarea produselor (de exemplu cheltuieli de exploatare, cheltuieli de intretinere-reparatii, costul pieselor de schimb, etc.).

Caracteristici tehnologice - evidentiaza posibilitatile de executie intr-un sistem tehnologic dat a unei anumite solicitari de produs. Abordarea se poate face la nivelul unor operatiuni de transformare sau a unui proces tehnologic, compus din mai multe operatiuni succesive. Trebuie avut in vedere gradul de diversificare tipizare al produselor, deoarece cu cat avem de-a face cu un numar mai mare de componente tipizate sau standardizate, tehnologia realizarii produsului complex este facilitata si cheltuielile sunt mai mici
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Reglementarea managementului calitatii la o firma

Cuprins

Capitolul I.Calitatea si sistemul calitatii. Conceptualizare........3

Capitolul II. Prezentarea generala a societatii comerciale UZTEL S.A............45

Capitolul III. Analiza diagnostic a sistemului calitatii la S.C. UZTEL S.A..........90

Capitolul IV. Recomandari de imbunatatire........188

Bibliografie.........221
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reglementarea managementului calitatii la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.