Reglementarea managementului calitatii la o firma

Trimisa la data: 2010-08-15
Materia: Economie
Pagini: 233
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_Co
Lucrare de licenta despre Reglementarea managementului calitatii la o firma
Caracteristici constructive - definesc solutiile tehnice adoptate ( de exemplu: dimensiuni, masa, caracteristicile subansamblurilor componente, etc.).Caracteristici functionale - definesc rezultatele obtinute in exploatare, in serviciu (de exemplu: consum de energie, consumuri specifice, randament, viteza, productivitate, fiabilitate, mentenabilitate, etc.).Caracteristici economice - definesc prin costuri si preturi efortul pentru realizarea produselor, precum si efortul necesar pentru exploatarea produselor (de exemplu cheltuieli de exploatare, cheltuieli de intretinere-reparatii, costul pieselor de schimb, etc.).

Caracteristici tehnologice - evidentiaza posibilitatile de executie intr-un sistem tehnologic dat a unei anumite solicitari de produs. Abordarea se poate face la nivelul unor operatiuni de transformare sau a unui proces tehnologic, compus din mai multe operatiuni succesive. Trebuie avut in vedere gradul de diversificare tipizare al produselor, deoarece cu cat avem de-a face cu un numar mai mare de componente tipizate sau standardizate, tehnologia realizarii produsului complex este facilitata si cheltuielile sunt mai mici

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reglementarea managementului calitatii la o firma

Cuprins

Capitolul I.Calitatea si sistemul calitatii. Conceptualizare........3

Capitolul II. Prezentarea generala a societatii comerciale UZTEL S.A............45

Capitolul III. Analiza diagnostic a sistemului calitatii la S.C. UZTEL S.A..........90

Capitolul IV. Recomandari de imbunatatire........188

Bibliografie.........221

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reglementarea managementului calitatii la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.