Reglementarile contabile conforme cu directiva a IV-a europeana

Trimisa la data: 2010-07-14 Materia: Economie Pagini: 67 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Sebastian_Mi
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Reglementarile contabile conforme cu directiva a IV-a europeana
Situatiile financiare trebuie sa respecte prevederile Legii contabilitatii nr. 82/1991, ale reglementarilor cuprinse in prezentul volum, ale Cadrului general de intocmire si prezentare a situatiilor financiare elaborat de Comitetul pentru Standarde de Contabilitate Internationale, prezentat in volumul 2 si ale Standardelor de contabilitate obligatorii incluse in volumul 3, referitoare la: forma si continutul bilantului, ale contului de profit si pierdere, situatia fluxurilor de trezorerie, informatiile aditionale ce trebuie furnizate sub forma notelor la conturile anuale.

De asemenea, situatiile financiare pot fi armonizate si cu Standardele de contabilitate optionale din volumul 3.In situatia in care pentru intocmirea situatiilor financiare ale unei intreprinderi nu exista nici un Standard de Contabilitate National relevant, aceasta va utiliza Standardele de Contabilitate Internationale ca ghid pentru modul de contabilizare a operatiilor. Daca nu exista nici un Standard de Contabilitate International relevant, administratorii intreprinderii vor elabora politici contabile in acord cu "Cadrul General de Intocmire si Prezentare a Situatiilor Financiare" prezentat in volumul 2 si se vor asigura ca situatiile financiare furnizeaza informatii care:
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Reglementarile contabile conforme cu directiva a IV-a europeana

Lucrare de licenta despre Reglementarile contabile conforme cu directiva a IV-a europeana
Cuprins

Cuvant inainte.....................................................3

Introducere...................................................7

Capitolul I. Reglementari privind contabilitatea si situatiile financiare ale intreprinderii.....................................10
Sectiunea 1 Contabilitatea intreprinderii............................10
Sectiunea 2 Exercitiul financiar..................................11
Sectiunea 3 Situatiile financiare anuale ale intreprinderii................................................12
Sectiunea 4 Forma si continutul situatiilor financiare a intreprinderii.............................................16
Sectiunea 5 Principii si reguli contabile..........................30
Sectiunea 6 Aprobara si semnara situatiilor financiare ale intreprinderilor; aprobarea distribuirii profitului..................54
Sectiunea 7 Raportul administratorilor.............................55
Sectiunea 8 Auditul.............................................56
Sectiunea 9 Aprobarea si depunerea situatiilor financiare si a raortului anual al intreprinderii....................................56
Sectiunea 10 Publicarea raportului anual al intreprinderii..................................58

CAPITOLUL II Explicarea termenilor utilizati si colaterali ai acestora..........................................................59
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reglementarile contabile conforme cu directiva a IV-a europeana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.