Relatia cost profit in managementul unei intreprinderi

Trimisa la data: 2010-03-28
Materia: Management
Pagini: 136
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ciprian_Pe
Lucrare de licenta despre Relatia cost profit in managementul unei intreprinderi
Intreprinderile productive isi realizeaza functiunea lor de baza - cea de productie -prin desfasurarea in bune conditii a procesului de productie. Procesul de productie contribuie atat la obtinerea diferitelor produse, lucrari sau servicii, cat si la cresterea unui ansamblu de relatii de productie intre persoanele care concura la realizarea acestuia.

Din punct de vedere tehnico-material, conceptul de proces de productie poate fi definit prin totalitatea actiunilor constiente ale angajatilor unei intreprinderi, indreptate, cu ajutorul diferitelor masini, utilaje sau instalatii, asupra materiilor prime sau a altor componente in scopul transformarii in produse, lucrari sau servicii cu o anumita valoare de piata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatia cost profit in managementul unei intreprinderi

Cuprins


Capitolul I Prezentarea societatii SC Ana Imep SA Pitesti........3
Scurt istoric.............3

Capitolul II Profitul si rentabilitatea activitatii...........15

Capitolul III Analiza pe baza ratelor de rentabilitate ale activitatii...........68

Capitolul IV Metode de analiza a costurilor.........88

Capitolul V Strategii, propuneri si concluzii.......128

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatia cost profit in managementul unei intreprinderi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.