Relatia dintre analiza economico - financiara si bilantul intreprinderii

Trimisa la data: 2010-08-07
Materia: Finante-Banci
Pagini: 101
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_Ro
Lucrare de licenta despre Relatia dintre analiza economico - financiara si bilantul intreprinderii
Documentele contabile constituie in sens larg suportul material cu ajutorul caruia se realizeaza intregul proces de cunoastere contabila, de consemnare si culegere a informatiilor de prelucrare si prezentare a lor in diferite instrumente ale contabilitatii, de transmitere si stocare a acestor informatii, date generate de circuitul economic al patrimoniului.

Potrivit articolului 6 aliniatul 2 din Legea Contabilitatii "orice operatie patrimoniala se consemneaza in momentul efectuarii ei intr-un inscris care sa stea la baza inregistrarii in contabilitate, dobandind calitatea de document justificativ".Documentele justificative, alaturi de celelalte registre contabile: registrul jurnal, registrul inventar, Cartea mare si bilantul contabil, constituie documente contabile oficiale pentru realizarea controlului asupra operatiilor patrimoniale efectuate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatia dintre analiza economico - financiara si bilantul intreprinderii

Lucrare de licenta despre Relatia dintre analiza economico - financiara si bilantul intreprinderii
Cuprins

Capitolul I - Prezentarea intreprinderii S.C. "Kinana Trading" S.R.L..............3

Capitolul II - Bilantul contabil in doctrina si practica contabila internationala..............16

Capitolul III - Bilantul contabil in viziunea normalizatorilor romani................39

Capitolul IV - Lucrari privind elaborarea, certificarea si publicarea bilantului contabil...............64

Capitolul V - Analiza economico-financiara pe baza de bilant........90


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatia dintre analiza economico - financiara si bilantul intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.