Relatia dintre cost si pret in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-09-17
Materia: Economie
Pagini: 145
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_T
Lucrare de licenta despre Relatia dintre cost si pret in cadrul unei societati comerciale
Evolutia gamei sortimentale continua. Dupa modelul M59 incepe programul de proiectare si pregatire de fabricatie al automobilului M461 in 1961. Prototipul este inzestrat cu un motor conceput si realizat la Campulung sub denumirea M207, acesta plasand autoturismul in media performantelor mondiale de la acea vreme pentru clasa automobilelor de teren, putand fi comparat cu marcile de renume precum: FORD, LAND ROVER, PEUGEOT. Productia de serie debuteaza in 1964, M461 fiind si primul automobil romanesc exportat, beneficiarul este Republica Populara Chineza (in 1965 se exporta 502 de bucati).

In 1966 incepe proiectarea noului model ARO240, primul din seria ce avea sa devina mai tarziu familia ARO24 cu 5 modele de baza si peste 60 de variante constructive. In 1978 se proiecteaza si asimileaza in fabricatie autoutilitara ARO320, care se monteaza la "Autobuzul" Bucuresti, pe baza de colectii SKD (autoturisme fara motor). Din acelasi an automobilele ARO incep sa fie echipate in paralel si cu motoare Diesel D127 fabricate la Brasov. Cea de a doua familie de automobile ARO si anume, familia de automobile de clasa de marime medie ARO10, intra in productie de serie in 1980. Familia cuprinde 4 modele de baza (10.0; 10.1; 10.3; 10.4), cu doua usi laterale, echipate cu o mecanica avand o serie de elemente comune cu Dacia 1300.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatia dintre cost si pret in cadrul unei societati comerciale

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a s.c. Aro s.a......................................8

Capitolul II. Momente semnificative in evolutia activitatii la s.c.aro s.a. Campulung;......................................26

Capitolul III. Caracteristici tipologice ale firmei;......................................48

Capitolul IV. Analiza costului pe produs pentru automobilul de teren aro324 echipat cu motor tdx...................................... 63

Capitolul V. Analiza corelatiei cost-pret la nivel de produs.......................................91

Capitolul VI. Sistemul informatic privind determinarea costului si a rentabilitatii pe produs la nivelul societatii aro s.a......................................111

Capitolul VII. Consideratii finale....................................126

Bibliografie......................................142

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatia dintre cost si pret in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.