Relatiile de credit si rolul bancilor in realizarea acestora

Trimisa la data: 2010-04-15
Materia: Finante-Banci
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_M
Lucrare de licenta despre Relatiile de credit si rolul bancilor in realizarea acestora
Dezvoltarea comertului si a transporturilor, in special a celor maritime a determinat, implicit, sporirea activitatilor bancare. Drept urmare, nr. Bancilor a crescut si din ce in ce mai multi oameni au inceput sa le foloseasca serviciile. Tot in acest interval de timp, au inceput si specializarea bancilor, iar cambia a inceput sa fie utilizata si in comertul maritim.

Pe masura ce comertul, intre orasele unei tari precum si cel international, a continuat sa se dezvolte, bancile au inceput sa raspunda noilor cerinte ale comerciantilor. Au fost stabilite relatii, intre banci, prin care sa asigure finantarea dezvoltarii afacerilor si a comertului. Dupa revolutia industriala din Anglia, sistemele de transport s-au imbunatatit substantial, asigurand astfel servicii eficiente . acesta a fost unul dintre factorii care au impulsionat activitatea bancara, atat pe plan national, cat si pe plan international, schimbarile au determinat necesitatea supravegherii si reglementarii guvernamentale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatiile de credit si rolul bancilor in realizarea acestora

Cuprins

Capitolul I. Rolul bancilor in realizarea relatiilor de credit............3

Capitolul II. Sistemul bancar si reteaua bancara..........7

Capitolul III. Operatiuni bancare.................18

Capitolul IV. Contractul bancar...............28

Capitolul V. Creditarea persoanelor fizice si juridice............50

Capitolul VI. Evolutia relatiilor de credit in perioada tranzitiei.................63

Capitolul VII Evolutia relatiilor de credit in perioada tranzitiei......73

Bibliografie.............78
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatiile de credit si rolul bancilor in realizarea acestora". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.