Relatiile personalului cu clientii

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Administratie Publica
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AndreeaMaria_S
Lucrare de licenta despre
Managementul relatiilor cu clientii este totodata o aplicatie de tip baza de date. Logica aplicatiei de acest tip este ca daca se face o recomandare, relatia cu clientul se imbunatateste.Realizarea managementului relatiilor cu clientii este similara cu construirea unei cladiri. Mai intai avem nevoie de o fundatie solida. Aceasta fundatie este filosofia afacerii concentrata asupra clientului.

Apoi realizam structura bazata pe aceasta fundatie. Aceasta structura este strategia afacerii. Apoi urmeaza finisarile cladirii - ca si modelele de marketing si aplicatiile din Tehnologia Informatiei. Principala functie a acestei cladiri este de a imbunatatii relatia cu clientul.Un studiu american vizand principalele cauze ale pierderii clientilor arata ca doar 15% dintre acestea sunt determinate de calitatea nesatisfacatoare a serviciilor oferite, 15% din cauza pretului prea mare si un covarsitor, 70% din cauza faptului ca "nu sunt satisfacuti din punct de vedere personal si uman de relatia existenta cu furnizorul anterior".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatiile personalului cu clientii

Cuprins

Introducere................3

I. Relatiile cu clientii - aspect teoretice...........5
I.1. Managementul Relatiilor cu Clientii.............5
I.2. Comunicarea ii relatiile cu clientii............9

II.Turismul balnear, parte importanta a turismului romanesc........15
II.1. Turismul in Romania..............15
II.2. Principalele forme de turism in Romania............16
II.3. Turismul balnear in Romania.........17
II.4. Targu Ocna - statiune balneara.......18
II.5. Complexul balnear Magura - Targu Ocna.............19

III. Studiul relatiilor angajatilor complexului Magura cu clientii - metodologia si etapele cercetarii.............34
III.1. Scopul cercetarii................34
III .2. Probleme si obiective...........34
III.3. Metoda, instrumental, locul si timpul de culegere a datelor...35
III.4. Elaborarea chestionarului........37
III.5. Esantionul.............42

IV. Analiza relatiilor personalului complexului hotelier Magura si clienti...............45
IV.1. Centralizarea si analiza datelor...........45
Obiective.............45

Anexe..................69

Bibliografie...........83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatiile personalului cu clientii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.