Relatiile publice in activitatea economica

Trimisa la data: 2009-07-05
Materia: Comunicare
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rafael_B
Lucrare de licenta despre Relatiile publice in activitatea economica
Particularizand, cunoscand si recunoscand rolul pe care il poate juca lobby-ul, la Washington, Bruxelles sau in alte orase importante ale lumii, se pot mari considerabil sansele de promovare a intereselor Romaniei in procesul de integrare europeana si euroatlantica.
Sintetizand, putem spune, alaturi de Bernard Lecog, ca "scopul Relatiilor Publice fiind acela de a crea, de-a mentine sau a dezvolta un climat de incredere si intelegere... o stare de spirit ce nu este a unei persoane, ci a unui grup intreg care cauta sa comunice cu celelalte grupuri pentru a le face sa participe la realizarea propriului obiectiv".

Ele sunt altceva decat domeniile anterior invocate, reprezentand o adevarata industrie de comunicare sociala, de gestionare a imaginii reale, credibile si - evident -convingatoare a organizatiilor, indiferent de natura acestora. In concluzie, in functie de abordare, Relatiile Publice pot fi descrise ca o stiinta sociala, o functie a managementului, o arta si o profesie. Faptul ca Relatiile Publice reprezinta in prezent un subiect de studiu al cercetatorilor proceselor sociale, aceasta nu inseamna si faptul ca Relatiile Publice reprezinta intr-adevar o stiinta sociala. Exista din pacate tendinta de-a incerca permanent gasirea unui "invelis academic" pentru Relatiile Publice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatiile publice in activitatea economica

Cuprins

Cuvant inainte.........................................3

Capitolul I. Evolutia relatiilor publice de catre comunicarea globala..................................................5
1.1 Definirea notiunii de "Relatii publice"...........................5
1.2 Evolutia in timp a conceptului "Relatii publice"...............................................12
1.3 Public affaires si relatiile publice..........................17
1.4 Calitatea in relatiile publice..............................18
1.5 Dezvoltarea relatiilor publice in Romania.......................19

Capitolul II. O analiza a situatiei economice a Romaniei, dar mai ales sub aspecte comunicationale din perspectiva nationala si internationala.............................................21
2.1 Formularea problemei......................................21
2.2 Aspecte comunicationale nationale..............................24
2.3 Imaginea Romaniei............................................28

Capitolul III. Romania si politica sa comunicationala in ochii expertilor internationali d - cele mai importante rezultate, analiza detatliata a rezultatelor.........................................40

Capitolul IV. Sugestii pentru realizarea unei campanii de relatii publice in Romania................................................76

Bibliografie...............................................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatiile publice in activitatea economica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.