Relatiile publice si promovarea brandului

Trimisa la data: 2010-12-15
Materia: Marketing
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Vlad_Ba
Lucrare de licenta despre Relatiile publice si promovarea brandului
Personalitatea firmei se traduce in termenii de identitate si imagine, termeni care aparent sunt foarte apropiati, dar care totusi prezinta diferente fundamentale. Astfel, "identitatea se refera la modalitatile prin care o firma urmareste sa se identifice pe sine in fata clientilor sai, iar imaginea este modul in care publicul consumator percepe firma respectiva" . Altfel spus, identitatea este felul in care firma vrea sa fie vazuta, iar imaginea este felul in care aceasta din urma este perceputa in realitate. Prin urmare identitatea este creata cu scopul de a modela imaginea.

In acceptiunea psihologului Gustave le Bon , imaginea reprezinta un atribut al vietii psihosociale bazat pe capacitatea psihicului uman de a-si construi reprezentari mentale - capacitate esentiala in actul comunicarii dintre individ si mediul in care activeaza. Un punct de vedere asemanator este prezentat de prof. St. Prutianu , care defineste imaginea ca fiind o reflectare in constiinta a realitatii sau a fictiunii pe baza senzatiilor si reprezentarilor mentale.O alta concluzie ce ar putea fi desprinsa se refera la faptul ca imaginea firmei este perceputa in doua planuri: unul al vizibilitatii proximale (in care organizatia este perceputa direct prin simturi) si un plan al vizibilitatii distale (accesibil prin diferiti factori mijlocitori cum ar fi mass-media) .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Relatiile publice si promovarea brandului

Lucrare de licenta despre Relatiile publice si promovarea brandului
Cuprins

Capitolul I. Imaginea firmei - abordare teoretica si practica...........3
Consideratii asupra definirii si rolului imaginii firmei..............7
Structura imaginii organizationale.................9

Capitolul II. Relatiile publice - atribut indispensabil in crearea si gestionarea imaginii firmei.............................26
Definirea relatiilor publice.................................27
Publicul organizatiei......................................30
Procesul de relatii publice si activitatile exercitate de acestea.......32

Capitolul III. Studii de caz......................................60
Strategia de refacere a imaginii publice pentru compania Swissair in accidentul aviatic din 1998...................61
Strategii de comunicare pe Internet in cadrul grupului Accor.......................70

Concluzii............................78

Bibliografie..........................................91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Relatiile publice si promovarea brandului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.