Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-28 Materia: Economie Pagini: 26 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Luminita_Pr
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala
Organigrama firmei se prezinta sub forma schemei-bloc in care sunt reprezentate prin "casute" toate verigile organizatorice ale firmei, asezate ierarhic, astfel incat sa poata fi identificate "lanturile de comanda", rangurile ocupate de fiecare "casuta", caile posibile de aplicare a principiilor delegarii sarcinilor, numele conducatorilor.
Intr-o firma moderna, fiecare angajat este dator sa cunoasca locul ocupat de el in cadrul mecanismului de ansamblu al firmei si sa lucreze conform functiei ocupate. Pentru conducatorii care au in subordine o grupare de personal, reprezentata in organigrama printr-o "casuta", organigrama le serveste la identificarea numelui si rangului colaboratorilor in rezolvarea problemelor complexe ale firmei, la comunicarea interstructurala, etc.

Atunci cand anumiti factori de conducere din organigrama firmei parasesc, din diferite motive, compartimentul in care au lucrat, postul trebuie completat, iar organigrama va fi de urgenta actualizata. Fiecare manager are nevoie de un exemplar al organigramei spre a putea comunica cu ceilalti. Aceste modificari care urmeaza a se realiza in cadrul organigramei pot fi generate si de unii factori formali cum ar fi: restructurarea firmei, restrangerea activitatilor, dezafectarea unor uzine si linii de productie, sau reprofilarea firmei.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala

Lucrare de licenta despre Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea "SC REAL SA PLEASA - PLOIESTI" si politica acesteia.........................................3

Capitolul II. Analiza rentabilitatii societatii comerciale SC REAL SA PLEASA - PLOIESTI...................................12

Bibliografie.............................26Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.