Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-28
Materia: Economie
Pagini: 26
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_Pr
Lucrare de licenta despre Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala
Organigrama firmei se prezinta sub forma schemei-bloc in care sunt reprezentate prin "casute" toate verigile organizatorice ale firmei, asezate ierarhic, astfel incat sa poata fi identificate "lanturile de comanda", rangurile ocupate de fiecare "casuta", caile posibile de aplicare a principiilor delegarii sarcinilor, numele conducatorilor.
Intr-o firma moderna, fiecare angajat este dator sa cunoasca locul ocupat de el in cadrul mecanismului de ansamblu al firmei si sa lucreze conform functiei ocupate. Pentru conducatorii care au in subordine o grupare de personal, reprezentata in organigrama printr-o "casuta", organigrama le serveste la identificarea numelui si rangului colaboratorilor in rezolvarea problemelor complexe ale firmei, la comunicarea interstructurala, etc.

Atunci cand anumiti factori de conducere din organigrama firmei parasesc, din diferite motive, compartimentul in care au lucrat, postul trebuie completat, iar organigrama va fi de urgenta actualizata. Fiecare manager are nevoie de un exemplar al organigramei spre a putea comunica cu ceilalti. Aceste modificari care urmeaza a se realiza in cadrul organigramei pot fi generate si de unii factori formali cum ar fi: restructurarea firmei, restrangerea activitatilor, dezafectarea unor uzine si linii de productie, sau reprofilarea firmei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala

Lucrare de licenta despre Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea "SC REAL SA PLEASA - PLOIESTI" si politica acesteia.........................................3

Capitolul II. Analiza rentabilitatii societatii comerciale SC REAL SA PLEASA - PLOIESTI...................................12

Bibliografie.............................26Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rentabilitatea economica intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.