Rentabilitatile economice in societatile comerciale

Trimisa la data: 2010-10-26
Materia: Economie
Pagini: 145
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adriana_T
Lucrare de licenta despre Rentabilitatile economice in societatile comerciale
Culegerea si cercetarea minutioasa a tuturor datelor si informatiilor necesare analizei. In acest scop, analiza foloseste un sistem de date si informatii care trebuie sa reflecte cat mai complet situatia intreprinderii, apeland la mai multe surse de informare. Aceste surse pot fi interne, provenind din intreprindere sau externe acesteia. Sursele interne provin din sistemul informational contabil, financiar si statistic al intreprinderii si se refera la datele contabilitatii financiare si de gestiune, rapoarte statistice diverse si alte informatii. Sursele externe provin din afara intreprinderii si cuprind informatii generale pe plan economic, fiscal si monetar, informatii privind sectorul de activitate al intreprinderii, precum si informatii de ordin juridic si legislativ.
Verificarea generala a datelor si informatiilor extrase din diverse formulare; se recurge la simplificarea materialului analitic prin rotunjirea valorilor cifrice si eliminarea seriilor mici.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rentabilitatile economice in societatile comerciale

Cuprins

Cadru introductiv................3

Capitolul I Bazele teoretice si metodologice ale analizei economico-financiare..............5

Capitolul II Studiul cadrului organizatoric al SC Prolacta SA..........13

Capitolul III Analiza rentabilitatii SC Prolacta SA............33

Capitolul IV Prototip de sistem expert privind analiza rentabilitatii societatilor comerciale...............80

Capitolul V Analiza critica a firmei si posibilitatile de perfectionare...............133

Anexa 1...............137
Anexa 2...............140

Bibliografie..........143

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rentabilitatile economice in societatile comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.