Rentabilizarea unei societati

Trimisa la data: 2009-08-19
Materia: Marketing
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_P
Lucrare de licenta despre Rentabilizarea unei societati
Pe piata de dulciuri este lider incontestabil, 62 % din piata de ciocolata iar marca sa de praline ,,Suchardine" reprezinta 27,9 %, potrivit unui studiu de piata al GfK Romania, din anul 2001. Dupa achizitionarea fabricii de la Brasov, Poiana a fost prima marca locala de ciocolata lansata in Romania(1995), produsa dupa o reteta originala Suchard . In timp, compania a lansat noua variante - cu lapte,cu lapte si alune, cu lapte si arahide, cu lapte si stafide, cu lapte alune si stafide, cu lapte si interior crocant, cu lapte si cafea, cu portocale si cu whisky - ale acestei ciocolate, care in prezent este cea mai puternica marca pe piata romaneasca a dulciurilor.

Alte produse locale comercializate de Kraft pe piata romaneasca sunt dulciurile, Smash, Silvana si Sugus . Cel mai puternic competitor pe piata de dulciuri este societatea bucuresteana Excelent . Lansarea de produse inovatoare au fost una din principalele strategii de piata . Spre exemplu bomboanele gumate ,,Sugus" sunt acum exportate in Bulgaria, prima piata externa a firmei Kraft Foods Romania. Kraft este prima companie producatoare de dulciuri din Romania care a primit certificarea ISSO 9002 a standardelor sale de calitate, certificare acordata de compania Societe Generale de Surveillance (SGS) .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rentabilizarea unei societati

Cuprins

Introducere.....................................3

Capitolul I. Prezentarea societatii.........................6

Capitolul II. Coordonarea fortei de vanzare......................16

Capitolul III. Tehnica vanzarii firmei ,, Kraft'...................35
3.1.Obiective................................35
3.2. Misiunea firmei.........................36
3.3. Informatii importante pentru vanzare.......................36
3.4. Importanta pregatirii inaintea vanzarii..........................37
3.5. Planul vizitei...................................37
3.6. Discursul vanzarii.........................38
3.7. Etape in discursul vanzarii.........................38

Capitolul IV. Elaborarea programelor de publicitate directa si de promovare a vanzarilor....................................46
4.1. Publicitatea directa.................................46
4.2. Promovarea vanzarilor...............................56
4.3. Principalele decizii de promovare a vanzarilor...................59

Concluzii..........................................77

Bibliografie............................................79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rentabilizarea unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.