Repartizarea intr-un oras a locurilor de munca si a locuitorilor

Trimisa la data: 2009-09-27
Materia: Resurse Umane
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicoleta_Pr
Lucrare de licenta despre Repartizarea intr-un oras a locurilor de munca si a locuitorilor
Potentialul de transport este o marime ce caracterizeaza nivelul posibil de generare al cererilor de transport. In esenta , potentialul de transport genereaza un camp de probabbilitate in care se va plasa cererea de transport.Exista mai multe mrtode de calcul al potentialelor de transport, cea mai simpla dintre acestea fiind metoda de analiza de tip ponderat.Potentialul de transport se manifesta sub doua forme:
Stiind ca reteaua acopera 60% din suprafata orasului , sa se calculeze densitatea retelei ce este definita ca fiind raportul dintre lungimea retelei si suprafata acoperita de aceasta.

Determinarea cererii de transport intre raioanele considerate; Determinarea liniilor de transport;Determinarea interstatiei optime;
Calculul parcului circulant;Modelarea matematica a circulatiei mijloacelor de transport;Determinarea diagramei analitice.Materiale scrise si desenate ce trebuie sa concretizeze rezultatele:Matricea drumurilor minime;Valoarea potentialelor de transport;traseul minim pe care se va proiecta organizarea circulatiei;Diagrama de reducere a cererii;Repartitia vehiculelor pe intervale orare;Diagrama timpului de referinta;Diagrama liniarizarii graficului de circulatie;Diagrama analitica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Repartizarea intr-un oras a locurilor de munca si a locuitorilor

Lucrare de licenta despre Repartizarea intr-un oras a locurilor de munca si a locuitorilor
Cuprins

Tema proiectului........................................3

Capitolul I. Determinarea centrelor de greutate ale raioanelor si a intregului oras...................................3

Capitolul II. Determinarea matricii drumurilor minime............10

Capitolul III. Determinarea valorilor potentialelor de transport...............................13

Capitolul IV. Determinarea curentilor de trafic.......................23

Capitolul V. Determinarea liniilor de transport.......................38

Capitolul VI. Determinarea parcului circulant........................43

Capitolul VII. Calculul lungimii interstatiei optime..................45

Capitolul VIII. Uniformizarea plecarilor.............................55

Bibliografie...........................................63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Repartizarea intr-un oras a locurilor de munca si a locuitorilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.