Reproiectare management

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Management
Pagini: 41
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tatiana_S
Lucrare de licenta despre Reproiectare management
In intervalul de timp analizat situatia economica a S.C. TEXTILA UNIREA S.A. este favorabila datorita, in principal, rezultatelor obtinute la sfarsitul anului 1999. In acest sens sunt relevante informatiile prezentate in tabelul nr. 1, unde putem observa evolutia pozitiva atat a indicatorilor cantitativi, de volum cat mai ales a indicatorilor calitativi, de eficienta.

In conditiile economico-financiare actuale, luand in calcul rata inflatiei cat si evolutia economiei in ansamblu putem spune ca rezultatele obtinute de societate nu sunt spectaculoase, eforturile manageriale nu totdeauna judicios orientate si derulate,sunt tot atatea posibile cauze ale inregistrarii unei astfel de stari de lucru, astazi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reproiectare management

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a societatii comerciale.......3

Capitolul II Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale.......12

Capitolul III Strategia S.C. Textila Unirea S.A........32

Capitolul IV Reproiectare manageriala a S.C. TEXTILA UNIREA S.A. pe baza centrelor de profit.......35Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reproiectare management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.