Reproiectarea Managementului

Trimisa la data: 2010-07-29
Materia: Management
Pagini: 42
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_E
Lucrare de licenta despre Reproiectarea Managementului
Viabilitatea economica a intreprinderii este dependenta de volumul, structura si eficienta utilizarii resurselor materiale, financiare si umane.Factorul uman reprezinta coordonata esentiala a dimensiunii si mai ales a calitatii activitatii. Asigurarea intreprinderii cu personalul de specialitate necesar, folosirea lui eficienta in activitatea de conducere si cea operativa constituie premisa potentarii resurselor materiale si totodata a valorificarii, in avantajul acesteia, a conditiilor pe care le ofera mediul natural si social.

Factorul uman este factorul cheie al activitatii si performantelor unei intreprinderi.Resursele umane pot fi abordate din cel putin doua puncte de vedere. Pe de o parte, ca dimensiune si structura si, pe de alta parte, de pe pozitia eficientei utilizarii personalului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reproiectarea Managementului

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a societatii comerciale........3

Capitolul II Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale.....10

Capitolul III Strategia S.C. textila Unirea S.A........30

Capitolul IV Reproiectare manageriala a S.C. TEXTILA UNIREA S.A. pe baza centrelor de profit........33Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reproiectarea Managementului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.