Reproiectarea sistemului managerial

Trimisa la data: 2009-10-13
Materia: Management
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Radu_Si
Lucrare de licenta despre Reproiectarea sistemului managerial
In atentia specialistilor din cadrul societatii de la infiintare si pana in prezent, a stat permanent preocuparea pentru promovarea progresului tehnic si constructia de locuinte, social-culturale, administrative si tehnico-edilitare.La lucrarile executate au fost adoptate solutii si tehnologii noi de executie a structurilor de rezistenta, ca de exemplu:
elevatii prefabricate la structurile de rezistenta din panouri mari
utilizarea cofrajelor autodecofrante tehnologii industrializate de imbunatatirea terenului de fundare cu vibrosoneta tip BRAILA - PROMEX, cu piloti vibropresati cu balast sau loess industrializarea turnarii betoanelor in fundatii si elevatii.

Folosind autopompa hidraulica de beton tehnologii si elemente noi aplicate pentru pereti despartitori prefabricati din beton usor spumat, sape autonivelatoare, industrializarea lucrarilor de vopsitorii, aplicarea de noi tehnologii pentru tamplarie si plafoane cu materiale moderne si multe altele diversificarea produselor executate in cadrul firmei cum ar fi: garaje prefabricate din beton armat, boltari, elemente de zidarie din beton celular la rece

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reproiectarea sistemului managerial

Lucrare de licenta despre Reproiectarea sistemului managerial
Cuprins

Capitolul I. Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale................................3

Capitolul II. Strategia organizatiei S.C. CONCIVIA S.A. Braila...............................................50

Capitolul III. Reproiectarea sistemului de management pe baza centrelor de profit............................................60
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reproiectarea sistemului managerial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.