Reproiectarea structurii organizatorice la Radet Bucuresti

Trimisa la data: 2009-12-14
Materia: Management
Pagini: 39
Comentarii: 2 (citeste)
Autor: miruna1981
Lucrare de licenta despre Reproiectarea structurii organizatorice la Radet Bucuresti
Orice intreprindere, privita – dincolo de intelesul restrictiv de initiativa lucrativa – ca o organizatie economica, inzestrata la constituire si in timpul functionarii ei cu factori de productie pentru fabricarea si vanzarea de bunuri si servicii, fiinteaza sub imperativul atingerii unui obiectiv fundamental: maximizarea valorii intreprinderii, respectiv cresterea averii proprietarilor.

Indiferent de forma, caracteristica finnatelor private, sub care se urmareste atingerea acestui scop – maximizarea patrimoniului acumulat in exercitiile anterioare (activul net, neangajat in datorii, cu principala sursa profitul net – conceptia patrimoniala) sau maximizarea valorii actuale a veniturilor viitoare (speranta de castig pe baza patrimoniului actual

– conceptia financiara) – realizarea lui presupune angajarea intreprinderii intr-un mediu dinamic, in continua schimbare sau chiar entropic (in sensul ireversibilitatii) influentat de factori cu intensitati si ponderi inconstante, implicand o serie de relatii care necesita, pentru adecvarea la conditii, redefiniri de pozitii, atitudini, intentii si in final actiuni concrete, functie de oportunitatile dar si constrangerile existente la un moment dat.

Capacitatea de adaptare a organizatiei la elementele conditionale de mediu reprezinta premisa fundamentala pentru reusita si, intr-un numar tot mai mare de cazuri, o conditie pentru supravietuire. Nici un actor, ramas functional pe o anumita piata nu mai prezinta aceleasi caracteristici din urma cu un an, doi sau cinci, pentru ca, inevitabil, el castiga sau pierde benficiari, lideri, produse, avantaje, capacitati si capabilitati, intr-un cuvant face obiectul schimbarii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reproiectarea structurii organizatorice la Radet Bucuresti

Lucrare de licenta despre Reproiectarea structurii organizatorice la Radet Bucuresti
Cuprins

Introducere...................................3

1 Proiectarea si reproiectarea sistemului organizatoric al intreprinderii................5
1.1Structura organizatorica: concept, componente, modalitati de prezentare....................5
1.2Principiile (re)proiectarii sistemului organizatoric................9
1.3Tipuri de structuri organizatorice si etape ale proiectarii lor. Conditionari impuse de instrumentarul managerial utilizat ............10
1.4Tendinte pe plan mondial privind organizarea structurala a intreprinderii...............12

2 R.A.D.E.T. Bucuresti – Prezentare generala..........................13
2.1 RADET Bucuresti din 1990 pana in prezent – scurt istoric..........13
2.2 Obiectul de activitate. Locul si rolul RADET in cadrul serviciilor publice de gospodarie comunala ale municipiului Bucuresti.............14
2.3 Caracteristici economico-finaciare ale activitatii RADET Bucuresti................16

3 Diagnosticarea structurii organizatorice actuale....................16
3.1 Descrierea structurii organizatorice actuale .....................16
3.2 Evidentierea cauzala a principalelor puncte forte si puncte slabe ale structurii organizatorice – analiza SWOT,,........................21

4 Reproiectarea structurii organizatorice.............................26
4.1 Remodelarea structurii organizatorice ............................26
4.2 Inserarea modificarilor in documentele organizatorice .........................33
4.3 Implementarea solutiilor organizatorice ..........................35
4.4 Evaluarea eficientei remodelarii organizatorice ..................36

Concluzii................................................38

Bibliografie ............................................39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reproiectarea structurii organizatorice la Radet Bucuresti ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • Se poate plăti cu plata ramburs???

    Alina Samoila | 2016-05-25 22:45:00
  • Doresc sa o plătesc ramburs.

    Alina Samoila | 2016-05-25 22:46:23
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.