Respectarea principiilor etice in cadrul negocierilor in afaceri

Trimisa la data: 2010-06-16
Materia: Comert
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_C
Lucrare de licenta despre Respectarea principiilor etice in cadrul negocierilor in afaceri
Legea este lege si cei mai multi o respecta si dincolo de principiu, pentru a evita consecintele nedorite. Moralitatea intelegerilor comerciale, acolo unde legea nu o apara, ramane adesea o chestiune de principiu, de deontologie.Principiul moralitatii si legalitatii nu se rezuma doar la etica afacerilor, ci priveste si etica comunicarii interumane. Asta inseamna ca nu-i suficient sa negociem doar in limitele a ceea ce este legal si moral, sub aspectul obiectului si conditiilor negocierii.

Si mai trebuie sa ne si abtinem de la folosirea abuziva a acelor proceduri si tehnici de manipulare si comunicare (uneori sublimiminala) care scapa complet sau partial controlului constient al partenerului (hipnoza, PNL, AT, mesaje subliminale, narcoanaliza, droguri si alte substante toxice).Respectarea riguroasa a acestui principiu nu este cu adevarat posibila. Controlul eticii comunicarii este relativ.
Aspectele juridice ale tranzactiilor fac exceptie, dar si din acest punct de vedere, in negocierele internationale, partile trebuie sa convina din start asupra normelor de drept comercial pe care le vor respecta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Respectarea principiilor etice in cadrul negocierilor in afaceri

Lucrare de licenta despre Respectarea principiilor etice in cadrul negocierilor in afaceri
Cuprins

Introducere............................................3

Capitolul I. Abordarea teoretica a negocierii...........................5
1.1 Generalizari, definitii, clasificari..............................5
1.2 Strategii de negociere...................................14
1.3. Tehnici si tactici de negociere............................21

Capitolul II. Pregatirea de desfasurarea negocierilor.................47
2.1 Pregatirea negocierilor......................................47
2.2 Desfasurarea negocierilor........................................51
2.3 Finalizarea negocierilor..................................61
2.4 Particularitatile negocierilor in diferite state..................66

Capitolul III. Organizares i petrecerea negocierilor la intreprindere de comert "BREEZCONFORT" SRL...................................73

Incheiere...........................................92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Respectarea principiilor etice in cadrul negocierilor in afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.