Resursele in constructii si posibilitatile de perfectionare ale acestei activitati

Trimisa la data: 2009-04-02 Materia: Constructii Pagini: 82 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Stefana_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Resursele in constructii si posibilitatile de perfectionare ale acestei activitati
Din datele studiate rezulta ca nivelul coeficientului propriu este sub nivelul celui normativ, ceea cea atesta o stare financiara precara a firmei.Intr - o asemenea situatie, pentru a obtine creditul necesar finantarii activitatii firmei, aceasta trebuie sa negocieze clauzele contractului, sa prezinte studii credibile asupra evolutiei in viitor a indicatorilor. de rotatie a activelor circulante. In consecinta, in previzionarea fluxului de disponibilitati trebuie avute in vedere masuri care sa diminueze aceste mobilizarii.

In cazul unui flux de disponibilitati negativ acesta poate fi explicat atat prin majorarea imobilizarilor cat si prin reducerea surselor atrase. Intr - o asemenea situatie, este necesara mentionarea mijloacelor folosite de firma pentru acoperirea deficitului.Analiza fluxurilor de disponibilitati prezinta importanta in special pentru evolutia lor in perioadele urmatoare pentru formularea politicii de finantare a firmei pe termen scurt si lung.Prin nivelul indicatorilor, firma prezinta o situatie cat de cat buna in ceeea ce priveste gradul de indatorare, cat si de rambursare a datoriilor financiare. In consecinta, daca s - ar pune problema contractarii de noi imprumuturi, prezinta suficiente garantii pentru ca organele bancare sa - i satisfaca solicitarile.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Resursele in constructii si posibilitatile de perfectionare ale acestei activitati

Cuprins

Capitolul I. Prezentrea generala a S.C............................3
1.1. Caracteristici tipologice ale firmei (scurt istoric)..............................3
1.2. Situatia economico - financiara a firmei........................18

Capitolul II. Analiza diagnostic a firmei...........................28
2.1. Analiza, diagnostic de specialitate privind materialele; furnizorul de materiale...................................28
2.2. Analiza diagnostic de specialitate privind resursele umane.....................................40
2.3. Procurarea utilajelor de constructii si analiza cheltuielilor cu utilajele (proprii si inchiriate)..............................58

Capitolul III. Aprovizionarea cu resurse...............................74

Capitolul IV. Analiza propunerilor de aprovizionare cu resurse, calculul eficientei economice a aplicarii propunerilor...................................76
4.1 Analiza reflectarii utilizarii resurselor materiale in principalii indicatori economico - financiari..................................81
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Resursele in constructii si posibilitatile de perfectionare ale acestei activitati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.