Resursele materiale din cadrul intreprinderii

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Economie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Floriana_Av
Lucrare de licenta despre Resursele materiale din cadrul intreprinderii
Resursele naturale sunt elemente ale naturii de care se poate folosi omul cu ajutorul uneltelor transformandu-le si adapandu-le trebuintelor sociale. Ele sunt constituite, fie din obiecte ale naturii sub forma de zacaminte, de terenuri cultivate, fie din forte ale mediului natural, cum sunt caderile de apa, viteza vantului, mareele, etc.

Odata cunoscute, resursele naturale sunt atrase in procese de valorificare economica, gradul lor de prelucrare, folosire si consum ramanand dependent de dezvoltarea fortelor de productie, a mijloacelor de munca de care dispune.Resursele naturale reprezinta bogatiile pamantului cum sunt: zacamintele de substante minerale utile (carbuni, petrol, gaze naturale, minereuri care se extrag din scoarta pamantului in vederea folosirii lor in scopuri industriale, precum si sursele de apa, flora, fauna). Substantele minerale au utilizari multiple in industrie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Resursele materiale din cadrul intreprinderii

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I. Definirea si clasificarea resurselor materiale........6
2. Asigurarea si gestiunea resurselor materiale........10
3. Indicatori de consum si valorificare utilizati pentru aprecierea folosirii resurselor materiale.........18
4. Cheltuielile implicate de consumul de resurse materiale.......25

Capitolul II.
1. Denumirea, forma juridica, sediul, durata..........26
2. Obiectul de activitate al societatii S.C UTCHIM S.A..........27

Capitolul III.
1. Analiza cheltuielilor materiale.........41
2. Analiza gestiunii resurselor materiale..........53

Bibliografie...........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Resursele materiale din cadrul intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.