Reteaua militara nationala de comunicatii - Contributii privind implementarea tehnologiilor de banda larga

Trimisa la data: 2010-06-24
Materia: Politehnica
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_P
Lucrare de licenta despre Reteaua militara nationala de comunicatii - Contributii privind implementarea tehnologiilor de banda larga
Procedurile de lucru bazate pe informatii si comunicatii (I&C) se dezvolta in cele mai importante activitati din domeniul militar. Reteaua I&C apare de altfel, ca platforma strategica pe care toate companiile si institutiile o cer pentru a-si desfasura cu succes propriile activitati. In plus, astazi tehnologia IP este implementata pe scara larga in retelele de comunicatii la nivel institutional si privat. Retelele INTRANET sunt in crestere, devenind baza de informatii, astfel ca astazi toate marile companii industriale opereaza virtual intr-un INTRANET.

Aceasta tendinta a condus la o rapida si chiar la o dezvoltare accelerata a tehnologiei de retea, care in sfera IT cunoaste o inovatie rapida.
In ultimii ani in domeniul militar a fost implementata o tehnologie de retea specifica. Din punct de vedere al cerintelor de securitate si siguranta in particular, aceasta tehnologie a fost rezultatul dezvoltarii si a testelor. In alegerea tehnologiei, desfasurarii tactice i s-a acordat in general mai multa importanta decat aplicatiilor necesare pentru utilizare operationala. Aceasta a insemnat pe de o parte ca retelele de comunicatii utilizate de structurile armatei nu au putut tine pasul cu ciclul de inovatie aplicat in domeniul tehnologiilor comerciale, iar pe de alta parte ca dezvoltarile specifice au reprezentat un factor de cost enorm, datorita lipsei unor interfete standard bine definite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Reteaua militara nationala de comunicatii - Contributii privind implementarea tehnologiilor de banda larga

Lucrare de licenta despre Reteaua militara nationala de comunicatii - Contributii privind implementarea tehnologiilor de banda larga
Cuprins

Prezentarea lucrarii..............3

Capitolul I tendinte privind extinderea serviciilor de banda larga in retelele de comunicatii...........8

Capitolul II Retelele de comunicatii in domeniul militar..........15

Capitolul III Tehnologii de banda larga pentru dezvoltarea retelelor de comunicatii militare...............20

Capitolul IV Contributii privind dezvoltarea retelei militare nationale de comunicatii pe baza tehnologiilor de comunicatii cu alocare dinamica a resurselor.................27

Capitolul V Scenarii de evolutie tehnologica a retelei militare nationale de comunicatii.................45

Capitolul VI Concluzii finale ...........49

Anexe...............53

Bibliografie..............61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Reteaua militara nationala de comunicatii - Contributii privind implementarea tehnologiilor de banda larga". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.