Rezolvarea modelului matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura

Trimisa la data: 2010-05-01
Materia: Politehnica
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_M
Lucrare de licenta despre Rezolvarea modelului matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura
Pentru debite mici de fluid ,sunt indicate schimbatoarele de caldura cu una sau mai multe serpentine .Aceste aparate sunt formate dintr-un recipient inchis sau deschis ,prin care circula fluidul rece ( de obicei apa sau saramura ) si din serpentinele prin care circula fluidul cald .Aceste schimbatoare de caldura nu se pot folosi in cazul lichidelor ce formeaza cruste sau depuneri greu de curatat , in interiorul serpentinei . Transferul termic realizat poate fi imbunatatit prin folosirea unor schimbatoare de caldura de tipul celor prezentate mai jos .

Tot pentru debite mici de fluide se pot folosi schimbatoarele de caldura cu tevi coaxiale . Acestea se construiesc prin legarea , in serie sau in paralel , a unor elemente compuse din doua tevi coaxiale , prin coturi sau punti , filetate sau sudate . Aparatul poate fi adaptat cu usurinta la nevoile procesului tehnologic pentru care este destinat , schimband lungimea tevilor sau numarul elementelor .Un alt avantaj al acestor aparate ,alcatuite din tevi cu diametre relativ mici , este buna lor rezistenta la presiune .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rezolvarea modelului matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura

Lucrare de licenta despre Rezolvarea modelului matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura

Cuprins

1. Tema de proiect...........3

2. Proprietatile substantelor in functia de temperatura............12

3. Modelul matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura.............22

4. Rezolvarea modelului matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura..............32

5. Dimensionarea propriu-zisa a unui schimbator de caldura..........42

6. Calculul sumar mecanic si alegerea elementelor constructive..........61

7. Verificarea conditiilor hidrodinamice de functionare.................83

8. Calculul grosimii izolatiei termice..............84

9. Bibliografie.............86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rezolvarea modelului matematic de dimensionare al unui schimbator de caldura". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.